Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 1. kole fantasy

V nejvyšší soutěži LIGY BLÁZNŮ se hraje o titul mistra FLB. Po skončení sezóny 2024/25 bude sestupovat 6 týmů do 2. ligy.

Z prvního kola nelze predikovat žádné závěry, ale prohra mistra s nováčkem soutěže se určitě nečekala. Nečekaná byla též kontumační výhra celku Fcvp nad SKSBENE, který k úvodnímu zápasu nenominoval ani jednoho hráče … 

1lbcervena2024.jpg


Devátá sezóna nejvyšší týmové soutěže v Lize bláznů přivítala nakonec osm nových týmů. Ze seznamu týmů 1. Ligy bláznů pro tuto sezónu zmizeli sestupující StanleySK, Wojtylla, RowdiesACS, HCMotorCB, Vohajs. Bohužel se před startem soutěže odhlásili ještě Nerry94 a Radil mi Brückner.

Nahradili je čtyři nejlepší týmy z loňské druholigové skupiny skupiny A a čtyři týmy ze skupiny B. Tým Bossicek, mistr ze sezony 2017/18 se vrací po 4 letech strávených v druhé lize, vůbec poprvé nejvyšší soutěž budou hrát týmy Slimi, Ahoj, Prochy, Skalice u Znojmo, FC Maverick Army, Tomket21 a ykk44.

Titul bude obhajovat tým FC Zorzz, který do nové sezóny vstupuje s upraveným názvem FC Zorzz Veseli nad Luznici. Úprav a změn názvů týmu bylo více. Atmen se přjmenoval na Skalice u Znojmo, Maverick65 na FC Maverick Army, Slezi na Slimi, JanValec 1905 na Válec Bohemka 27 a SK Evaldo Heřmaň se vrací k původnímu názvu FC Evaldo.

TABULKA a VÝSLEDKY DUELŮ:

1k_tab.vys1lb_ligy.jpg

Rozlosování duelů příštího kola naleznete na modrém odkazu >> ZDE.


ZAJÍMAVOSTI TOHOTO KOLA:
>> Herní průměr 1. ligy: 46 fantasy bodů 

>> Šlágr kola: zápas George Best – Sifo, se součtem 123 fantasy bodů

>> Tým s nejvyšším bodovým ziskem: Slimi 66 fantasy bodů

>> Šťastní vítězové (aneb 3 body za vítězství s podprůměrem skupiny): FC Kralupy13, FC Maverick Army, Fcvp, hirsch

(pirates)