Jdi na obsah Jdi na menu

Setkání a sešlost hráčů fantasy z Ligy bláznů v roce 2024

- Na závěr sezóny 2023/24 se uskutečnila tradiční sešlost "koučů a hráčů“ fantasy z Ligy bláznů, tentokráte v termínu 8. až 9. června 2024. Historicky osmé setkání se konalo opět na Orlické přehradě. 

web_1.jpg


Sešlost a předávání cen proběhlo v orlickém autocampu Merkur v restauraci na Téčku. Při této příležitosti se připravila i nová profilovka na facebook dle našeho motta "Každý fandí někomu jinému, přesto nás něco spojuje, Fantasy fotbal" a tak se zde sešla docela pestrá směsice dresů. 

web_3.jpg

Na své majitele čekali trofeje pro nejlepší tři kouče sezony 2023/24 a „putovní poháry Ligy bláznů“, pro nejlepšího kouče sezóny, vítěze 1. Ligy v F:L a vítěze Premier League, letos i trofeje pro vítěze evropských pohárů. Někteří fantasy vítězové si trofeje převzali, jiné zůstaly nepředané a tak zůstávají v depozitu na příští rok.

web_13.jpg


Na předávání byli dva nejlepší koučové z české fantasy Jirka Drha a Karel Petráček, třetí Jiří Suzska dostane malou trofej poštou.

web_6.jpg


Nejvíce cen si odvezl Jirka Drha, na jeden rok mu nyní náleží velký putovní pohár pro nejlepšího kouče i puťák, pro vítěze a mistra 1. Ligy bláznů. Zde se našel a chlubil svým štítkem vítěze z sezóny 2017/2018 Karel Petráček.

web_7.jpg

web_10.jpg


Pro puťák za vítězství v Konfereční lize si přijel Petr Skalný a tak se objevila na Orlíku nějaká nová fantasy tvář. Nebyl však sám, přijel poprvé i někdo z Teplic. 

web_5.jpg

web_8.jpeg


Sešlost pokračovala super debatou, grilovačkou a na závěr tradičním turnajem v šipkách. Hádejte kdo vyhrál ... Fantasy mi letos moc nešla, tak aspoň šipkám jsem vládnul wink. Sešlost se povedla, bowling se letos sice nehrál, příští rok ale určitě pro zábavu zařadíme nově Mini golf. 

  web_9.jpeg

sipky.jpg

web_12.jpg

(pirates)


- Kompletní fotogalerii z této akce naleznete >> ZDE.

- Všechny předešlé a následující sešlosti najdete v menu "HISTORIE", podmenu >> SETKÁNÍ KOUČŮ.