Jdi na obsah Jdi na menu

Fantasy ještě neskončila, o poslední body se hraje 31.5. 2024

Fantasy ještě neskončila, konečné pořadí určí až poslední zápas mezi Bolkou a Hradcem, který se hraje dne 31.5. 2024
 
fantasysport.jpg

- Na prvoligových trávnících F:L se o titulu již rozhodlo, vítězí AC Sparta Praha. Kdo získá mistrovský titul v Lize bláznů a kdo s konečnou platností bude postupovat z 2. Ligy, 3. Ligy a divizí ještě zdaleka rozhodnuto není, soutěž ve Fantasy stále běží. Není ani rozhodnuto, kdo bude putovat opačným směrem soutěžemi dolů. Zbývá dohrát ještě zápas o postup do předkola Konferenční ligy, který se počítá do 35. kola fantasy.

- Až v pátek 31. května, bude hotovo. Mladá Boleslav na domácím hřišti vyzve Hradec Králové a zkompletují se poslední detaily letošní sezóny. Ten, kdo si zařadil hráče z těchto týmů do své poslední fantasy sestavy, se tak může ještě těšit na nějaký ten bodík ...
Teprve potom bude letošní ročník ukončen.
 

Očekávejte od nás v neděli 2. června postupné zveřejňováním konečných tabulek na odkazech jednotlivých soutěží v našich google tabulkách a od 3. června na webu. Poté se budeme detailně vracet k podrobným rekapitulacím jednotlivých soutěží jako loni, kde budou předběžné informace k přesunům postupujících a sestupujících.

(Pirates,OCHD)