Jdi na obsah Jdi na menu

Přihlášení do anglické FPL

Zdravíme všechny zájemce o účast v anglické soutěži LIGA BLÁZNŮ. Hrajeme již VII. ročník, ale teprve druhý na originálu fantasy.premierleague.com. Přehled všech odehraných ročníků >> ZDE

V hlavní skupině Ligy bláznů na FPL bylo loni cca 80 hráčů, doufáme že to rozjedeme v tomto počtu i letos. V této soutěži hrajeme o nejlepšího kouče sezóny dle bodového žebříčku. Hrajeme ale též duely v 30-ti členných skupinách s postupy, sestupy atd.

pl_lb_newh_2023.jpg


PREMIER LEAGUE začíná 16.8. 2024, soutěže a ligy v Lize bláznů pro sezónu 2024/25 s obsazením dle loňského umístění (konečné tabulky >> zde) se teprve připravují, do hlavní free soutěže LIGA BLÁZNŮ se můžete přihlásit již nyní. 

fantasypl_2.jpg

Nejprve se zaregistrujte na www.fantasy.premierleague.com, poté vytvořte sestavu týmu a pak teprve se můžete přidat do skupiny. Pozvánka a vstup do hlavní skupiny LIGA BLÁZNŮ, která není uzavřená a kde se nehrají duely je na tomto >> ODKAZU.

Pokud používáte webovou poštovní aplikaci založenou na prohlížeči, jako je Gmail nebo Yahoo, můžete zkopírovat a vložit níže uvedený text: https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/7708ui.

KÓD LIGY pro vstup je: 7708ui


Struktura soutěží Ligy bláznů je následující:

- LIGA BLÁZNŮ (otevřená free liga, jen jako žebříček koučů)

- 1.LB PREMIER LEAGUE (Head-to-Head League s duely týmů pro 30 účastníků dle umístění loňského ročníku)

- 2.LB CHAMPIONSCHIP A + 2.LB CHAMPIONSCHIP B (Head-to-Head League s duely týmů pro 2x 30 účastníků dle umístění loňského ročníku). Soutěže 2. ligy se budou doplňovat, pokud máte zájem se přidat, napište nám na email fantasyliga@volny.cz

SEZNAM účastníků s právem účasti dle umístění v loňském ročníku:

obsazeni-2024_25.jpg

- v případě zájmu se otevře 3.LB LEAGUE ONE

 Děkujeme za spolupráci

(pirates + OCHD)