Jdi na obsah Jdi na menu

Ligové tabulky FLB po 1. kole

ZNÁME PRVNÍ VÍTĚZE A PORAŽENÉ ...

Každý tým rád vítězí a jeho fandové se radují z dílčích úspěchů. Takto fungují fotbalové ligy po celém světě. Fantasy Liga bláznů (FLB) je zřejmě ojedinělá v ČR a umožňuje tuto zábavu jejím týmům a příznivcům také. Každé kolo týmy v mini-lize hrají své duelové zápasy o body za vítězství a remízy.

tabaduel_web.jpg

V průběhu sezóny v mini-lize týmů není důvod nic balit po čtyřech nevydařených kolech po rozjezdu soutěže a s fantasy končit. Ano, kouč je v žebříčku trenérů téměř bez šance, pro jeho tým jsou ale duely v každém dalším kole stále pořádný adrenalin až do konce sezóny, kdy mnohdy „David zaskočí Goliáše“. 

Tento trend s duely v mini-lize začala Gambrinus FAN-LIGA a nám se moc zamlouval. V Lize bláznů tak vznikla v sezóně 2016/2017 struktura soutěží a již 9 let hrajeme systémově o postupy, sestupy a mistrovský titul (viz archiv předešlých ročníků >> ZDE).      


Loni v prvním roce fungování webových stránek jsme po uzávěrce bodů postupně každý den přinášeli výsledkové tabulky. Nejdříve po zpracování fantasy bodů dostala přednost při zveřejňování v úterý nebo ve středu 1.liga, na Divize ale vyšla řada až v pátek nebo sobotu. Spousty hráčů nám pak spílalo, že z nižších soutěží jsou tabulky s jejich týmem a pořadím zveřejněny pozdě (přitom na Sazce Fantasy byl pátek a sobota pro zveřejnění výsledků duelů pravidlem). wink

Přestože děláme vše „na koleně, sami a víceméně ručně“, tak přicházíme v letošní sezóně s jednou změnou. Po zveřejnění Žebříčku koučů, který má svou jasnou prioritu, budeme poté hromadně zveřejňovat najednou všechny ligové tabulky FLB. Až potom se mezi jinými pravidelně zveřejňovanými webovými rubrikami budeme postupně vracet k duelům a zajímavostem z jednotlivých mini-lig.

Snad se od úterka na Sport.cz body moc měnit nebudou a naše tabulky budou správně … Kdyby něco, tak nám napište, na facebook nebo na email fantasyliga@volny.cz a my vše potom napravíme.

(Pirates, OCHD)


1.lb.jpg

2.lb_ab.jpg

.3.lb_ab.jpg

.3.lb_cd.jpg

 PS: Všimli jste si že nebyla ani jedna remíza? Jsou pouze vítězové a poražení.surprise