Jdi na obsah Jdi na menu

START FANTASY již za 3 DNY.

Stojíme na startu 12. ročníku Fantasy Ligy bláznů (FLB), začínáme novodobý druhý ročník na Sport.cz, neb se zde hrálo již od roku 2013 do roku 2016. Klubová soutěž týmů s duely rozehraje v Lize bláznů již devátou sezónu a slibuje velkolepý náboj a kvalitu (archiv odehrané české FLB >> zde).

Bude se opět hrát systémem duelů ve skupinách vypsaných výkonnostních tříd s postupy, sestupy atd. Letošní ročník se postupně plní, zpět ve hře je více jak 172 aktivních týmů, kteří se přihlásili sami do skupin, na dalších 30 účastníků máme ID. Ty ponecháme v soutěžích, cca 50 týmů je ještě nepřihlášených ...

Loni bylo v FLB 320 účastníků, ale z tohoto počtu jsme pro letošek vyřadili 84 neaktivních týmů z ligových soutěží pro nezájem. Vyřazení však dostali šanci zahrát si znovu, alespoň v Okresním přeboru. Zde budou soutěžit i všichni nováčci Ligy bláznů, kterých je aktuálně již 37.

Samozřejmě druhou a náročnější soutěží FLB je „celoroční“ Žebříček koučů, pro všechny hráče Ligy bláznů, bez ohledu na výkonnostní třídu, kdo kde v LB hraje. Zde se již v průběhu podzimu bude bojovat o 96 míst pro jarní Evropské poháry.


info-titulka200.jpg

Fantasy klepe na dveře a předěláváme webové menu, abychom po prvním kole mohli aktuálně přidávat příspěvky do všech zaběhlých rubrik.

První se měnilo v hlavní liště menu INFO, kde v pod-menu přibyla nově složka "SEZÓNNÍ INFO“. Právě zde jsou uložené všechny dosavadní iformace ke startu české ligy, bude zde i info o startu anglické fantasy. Zde budeme též pravidelně zveřejňovat a přidávat i videa o fantasy s radami a postřehy od VojtyFPL.

V hlavní liště je nově již menu CHANCE LIGA 2024/25, je tam již i kostra s pod-menu a zatím prázdné rubriky, tak jak bylo vše loni. Po uzávěrce bodů na Sport.cz, budeme většinou od úterý postupně přidávat tabulky a články do rubrik:

- Bojujte za svůj klub F:L (soutěž dle výsledků klubů ze Sport.cz)

- Žebříček koučů Ligy bláznů (bodovací soutěž pro všechny hráče FLB, bez rozlišení soutěží, dle bodů ze Sport.cz)

- 1. Liga bláznů, duely a tabulka (pro 30 účastníků, hraje se o titul mistra FLB, šest týmů bude sestupovat)

- 2. Liga bláznů, duely a tabulky (pro 2x 30 účastníků, tři týmy z každé skupiny hrají o postup, šest týmů z každé bude sestupovat)

- 3. Liga bláznů, duely a tabulky (pro 4x až 30 účastníků pokud se všichni přihlásí, tři týmy z každé skupiny hrají o postup, šest týmů bude z každé sestupovat)

- SUPERLIGA, duely a tabulka (výběrová duelová soutěž, pro 30 nejlepších z loňského žebříčku FLB)

- DIVIZE Ligy bláznů (bližší info pro podzim bude zveřejněno až po rozjezdu fantasy. V jarní části připravujeme minimálně 2 skupiny pro 30 účastníků)

- Okresní přebor (soutěž pro nováčky FLB, dle podzimního žebříčku bude 58 nejlepších již pro jaro zařazeno do Divizí)

- TOP 10 koučů kola (každé kolo se bude zveřejňovat TOP 10 nejlepších koučů FLB)

- Co týden v F:L dal a dá (syrový, neobjektivní Majkův náhled "rudýma očima" na odehrané kolo Chance ligy)

Až později se bude předělávat hlavní menu pro PREMIER LEAGUE 2024/25, neb anglická Premier League startuje až 16. srpna. Přihlašovat se ale můžete již nyní, do hlavní skupiny koučů Ligy bláznů viz >> zde (neplatí pro loňské účastníky. Do ligových soutěží FPL bude přihlašovat až později. 


start-za-3-dny.jpg

Někdo se do vypsaných skupin FLB přihlásil, někdo ještě ne, tak již neváhejte (info a původní článek k přihlašování >> zde). Je opravdu škoda že jsme neměli nějaký kontakt na mnohé nováčkovské týmy a jejich kouče, co zatím letos nejsou přihlášení … 

Pokud s námi ještě nejste v kontaktu a Fantasy Ligu bláznů nesledujete na facebooku, napište nám prosím název vašeho týmu na email fantasyliga@volny.cz, značně nám to ulehčí práci s přípravou a rozlosováním soutěží, jak současných, tak budoucích. 

Fantasy startuje až v pátek 19. července, ale veškeré rozlosování a duely dle přihlášených si připravujeme sami. Proto je vypsán náš „Deadline FLB“ pro přihlášení loňských účastníků 1,2 a 3. ligy již na dnešní půlnoc, tj. 16. července v 24.oo hod. Poté neobsazená místa budeme doplňovat účastníky a náhradníky z loňska. Především 1. a 2. ligu budeme pěchovat na 30 účastníků, pro druhé kolo budeme chtít tyto soutěže obsazené na 100%. Rozlosování duelů máme víceméně připravené do všech soutěží, přineseme jej kompletně až před 2. kolem fantasy.

(Pirates, OCHD)