Jdi na obsah Jdi na menu

START SOUTĚŽÍ v Lize bláznů

Rozjezd není opět vůbec jednoduchý …

Fantasy Liga bláznů (FLB) je zřejmě ojedinělá, která umožňuje hrát v české fantasy oblíbené DUELY týmů. V tomto trendu jsme začali na Gambrinus Fan Lize a pokračovali na Sazka Fantasy, zde duely a tabulky mini-lig spravovali sami provozovatelé fantasy. Loni jsme si duely týmů začali dělat sami a pokračovali v předešlém trendu, neb „fanta“ na Sport.cz to neumožňovala.

Nebylo to vůbec jednoduché, proto po vytvořené a již zaběhlé linii na Sport.cz pojedeme dále, neb zde máme již zaběhlé mechanismy pro načítání bodů do zmiňovaných duelů.

Na iSport se rozeběhla druhá česká fantasy a my nebudeme nyní rozebírat, která je lepší, která je horší. To ani před startem nového ročníku nechceme. Každopádně je to pro nás hozená rukavice, jestli i zde půjde do budoucna načítat body do duelů také, pak případně sem převést v budoucnu naše soutěže. Na iSortu je proto zkušebně vytvořena a otevřená mini-liga „Blázni z fantasy“, kde chceme vše vyzkoušet a testovat (kód mini-ligy je UTQLWET, dle pravidel provozovatele se dá přihlásit pouze do 19.7.2024 do 17.oo hod., pak již NE).


info-titulka1den.jpg

My s Ligou bláznů rozjíždíme již 9. ročník s duely ve výkonnostních třídách, které jsou provázány každoročními sestupy, postupy atd. Pokračujeme prioritně v FLB s DUELY, které jsou pro většinu týmů až do posledního kola fantasy atraktivní zábavou, bez ohledu na postavení v žebříček koučů. 

Děkujeme všem, co se přihlásili do vypsaných skupin a soutěží na sport.cz, kam jejich týmy patří. Při rozjezdu budeme mít naplněné všechny soutěže od 1. do 3. ligy po 30 účastnících, přestože na sport.cz to vidět není. Za pochodu ještě před rozjezdem 1. kola interně přesouváme loňské týmy (díky aktuálnímu ID z sport.cz) za odhlášené, do vyšších soutěží. Divize jsme zrušili a možná i vám přijde zpráva s textem o přeřazení o ligu výše …

Pracujeme na rozlosování soutěží, ale to bude zveřejněné asi až před druhým kolem FLB. Když to stihneme dříve, dáme hned vědět. Tento situace s doplňováním a přesuny nahrála především všem nováčkům FLB, kteří se přihlásili do Okresního přeboru. Bude to pro ně velká výzva, neb cca 57 nejlepších po podzimu, bude mít možnost si již na jaře také zahrát "duely" v obnovených Divizích. Právě zde v Okresním přeboru apelujeme na nováčky, aby nám napsaly na fantasyliga@volny.cz název svého týmu a my je pro jaro pak mohli v pohodě oslovit.

(Pirates, OCHD)


Veškeré INFO k příhlášení >> Nástup na značky.