Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 1. kole F:L

Sedmá sezóna nejvyšší týmové soutěže v Lize bláznů přivítala šest nových týmů. Bohužel v prvém kole nenaskočily body do skóre všem třiceti účastníkům.

- V tomto kole 14 týmů zvítězilo, výsledky jsou někdy rozdílné, někdy těsné, dalo se dokonce zvítězit na 47 bodů.

- Zahrána byla jedna remíza na 52 bodů.

- V přehledu musí přijít statické číslo 14, čtrnáct proher. Černého Petra si vybral Spermosonik, kterému ani 57 bodů nestačilo na vítězství.


1.kolo_duely-1.lb_2023_24.jpg

-    Tým FCMA zřejmě nesehnal hráče, zůstal v šatně a k prvnímu zápasu nenastoupil. I kdyby kouč týmu FCMA sestavu nějak poskládal, tři body za vítězství do tabulky by zřejmě nepřičítal. Jeho soupeř SK Evaldo Heřmaň přijel s jasnou taktikou. S dobře zvoleným „betonem“ vybojoval 84 bodů.

-    Se ziskem 72 bodů, bez podpůrných prostředků, překvapil ACSPraha17. Díky šťastné volbě kapitána si nakonec v nelehkém duelu poradil s týmem JanValec1905.

-    Dobrá volba kapitána se též povedla v týmu Rakitic, který vybojoval 72 bodů. Sám kapitán Lukáš Haraslím mu pčinesl 30 bodů.

- Třicet bodů si mohl připsat každý kouč týmu, kdyby zvolil kapitánem mimo Haraslíma např. Lukáše Budínského nebo Lukáse Hůlku.

-  Dobrý start v nejvyšší zaznamenali nováčkové nejvyšší soutěže, VIP týmy Nerry94 a Radil mi Brückner. Naplno bodovali i nováčci Sifo, HIRSCH a FCKralupy13, tým Wojtylla remizoval.


1.kolo_tab_1.lb_2023_24.jpg


- 1. Ligu bláznů hraje 30 týmů, které si účast vybojovaly v předchozím ročníku na Sazka Fantasy.

- Do rozehrané soutěže nelze vstoupit, šest týmů ze soutěže po skončení sezóny 2023/24 sestupuje do 2. ligy.

- Kdo s kým se postupně utká v duelech 1. až 30. kola naleznete v rozlosovani 1. ligy.pdf.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář