Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERLIGA 2024/2025, obsazení soutěže a přihlášení

SUPELIGA je výběrová soutěž, která má každý rok vždy jiné složení a nikdo z předešlých ročníků nemá své místo jisté i v tom příštím. Dá se do ní kvalifikovat pouze na základě svých výsledků z předešlého ročníku dle žebříčku koučů.

do-clankusup.jpg


Níže je konečná tabulka sezóny 2023/24 v které zvítězil Aliens koučovaný Markem Veselým. Druhý se umístil Nerry94 tým Petra Nerada, třetí Frýdek-Místek Marcela Dužíka. 

Ani jeden z výše zmiňovaných týmů by neměl v příští sezóně chybět, pokud se do Superligy přihlásí. Loni to všichni neudělali a tak náhradník Aliens (loni 33.) to mohl všem natřít. Pro nový ročník by nemělo chybět ani dalších osm týmů (Maverick65, Fcvp, FMCITY, KubajsACS, OCHD, Sifo, Slezi, ZavesACS). 

lb-s-35-t.jpg


SUPERLIGA letos prochází největší výměnou účastníků a mezi účastníky pro sezónu 2024/25 bude oproti loňsku 19 nových týmů (viz seznam níže). Mezi ostřílenými týmy, které Superligu již někdy hráli (ACSPraha17, Bossicek, FC Zorzz, Koblizka007) je nepřeberná řada týmů z nižších soutěží, které loni hráli fantasy poprvé. Nováčkové chytli svou šanci za pačesy a dali důvod ostatním hráčům proč hrát o co nejlepší postavení v žebříčku koučů.

OBSAZENÍ SUPERLIGY pro sezónu 2024/2025 (tabulka týmů a jejich koučů s právem účasti, odkaz pro vstup je níže pod tabulkou)

superliga-obsazeni2.jpg

Pokud již máte obnovený svůj herní profil z loňska, pro vstup a přihlášení do soutěže, stačí kliknout >> zde.  DEADLINE pro PŘIHLÁŠENÍ týmů s právem účasti je 16.7.2024 v 24.oo hod, poté se neobsazená místa budou doplňovat náhradníky dle žebříčku koučů 2023/2024 za 29 místem. 

Nejste s herní skupinou Ligy bláznů v kontaktu přes facebook neb jej nesledujete? Napište nám emailem název vašeho týmu na fantasyliga@volny.cz (pokud jste tak již neučinili), značně nám to ulehčí práci s přípravou nového ročníku. 

Děkujeme za spolupráci 

(Pirates a OCHD)