Jdi na obsah Jdi na menu

TICHO PO PĚŠINĚ, zdání ale klame ...

Hraje se EURO 2024, běží plánovaná „webová odstávka“. Od 24. června vám zde budeme postupně servírovat rekapitulace letošní sezóny, jednotlivě a podrobně ze všech soutěží. Poté přidáme různé kuriozity a statistiky z odehrané sezóny, nové obsazení soutěží a předstartovní preview 2024/25.

Jakmile si všechno přečtete, ani nestačíte říct "švec" a 19. července začne nový ročník Ligy bláznů. 

info-titulka.jpg


TICHO PO PĚŠINĚ ...

Zdánlivý webový klid klame, v těchto dnech již horečně děláme na přesunech v soutěžích (postupy, sestupy, obsazení atd.) aby se nic neřešilo a nehonilo na poslední chvíli. Posvítili jsme si na neaktivní týmy, ale i ty dostanou šanci. S kouči a hráči fantasy, na které máme kontakty, již komunikujeme. Na řadu zainteresovaných, především z nižších soutěží (týká se především týmů z 3. ligy, Divizí a OP) kontakt nemáme surprise. Pokud chcete s námi pokračovat v LB i v příští sezoně, napište nám na adresu fantasyliga@volny.cz zprávu s názvem vašeho týmu, abychom Vás mohli kontaktovat a zpětně napsat, kam do jaké soutěže Ligy bláznů máte vstoupit. 


PŘISPĚJTE SVÝM HLASEM k startu Fantasy pod správou LFA

- Zatím je to stále ve hvězdách a plánovaný start Fantasy pod správou LFA bude asi nejdříve za rok. Přesto vás žádám, aby i vy jste přispěli svou trochou do mlýna. Přidávám zde odkaz na dotazník z Fortuna ligy (ten je trochu pruda), ale je zde i otázka, jestli by jste chtěli hrát FANTASY pod správou LFA. Tak to můžete podpořit a třeba více rozhýbeme tento projekt o kterém se mluvilo již před rokem. Odkaz na dotazník >> ZDE.
 
-  FANTASY v anglii funguje pod přímou správou samotné Premier League na výbornou. Naše skupina LIGA BLÁZNŮ zde funguje také, pokud se chcete přidat do FPL pro novou sezónu, klikněte na odkaz >> zde. Najdete zde základní instrukce pro přihlášení do FPL, byť jsou staršího data.

(Pirates, OCHD)