Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 10. kole fantasy

V nejvyšší soutěži Ligy bláznů se hraje o titul mistra fantasy. Týmy hrají mezi sebou duely, jako kdysi na Gambrinus Fan Lize nebo Sazka Fantasy. Po ukončení sezony 2024/25 šest týmů sestupuje do 2. ligy. 

1_lb1_twit_cerv2024.jpg


ZAJÍMAVOSTI TOHOTO KOLA

>> Herní průměr: 35 bodů 
>> Šlágr kola: zápas SKSBENE - Válec Bohemka 27 se součtem 134 bodů
>> Tým s nejvyšším bodovým ziskem: Válec Bohemka 27 - 51 FB
>> Šťastní vítězové (aneb 3 body za vítězství s podprůměrem skupiny): FC Zorzz Veseli nad Luznici, ykk44, Slimi


TABULKA a VÝSLEDKY DUELŮ

- Průměr tohoto kola byl nejnižší v této sezóně, celkem tři týmy vyhrály své duely na podprůměr kola. Zázračné tři body do tabulky vybojoval FC Zorzz Veseli nad Luznici na pouhých 21 FB.

- Již tři kola po sobě vévodí tabulce Bossicek. Po sobotě měl nakročeno k suverénnímu vítězství, ale nedělní dvě červené u hráčů v jeho sestavě zapříčinili nečekanou remízu 40:40. Hůře dopadl druhý rival z popředí SKSBENE, který měl v tabulce stejně bodů. Přejel jej Válec Bohemka 27 v poměru 51: 43 a propadl na čtvrté místo.

- Další týmy v popředí tabulky nezaváhaly, plný počet tří bodů si připsali FC Kralupy13, fajka, Fcvp. Tato nastalá situace před repre pauzou podstatně zdramatizovala vývoj soutěže. O čelo tabulky bojuje rázem pět týmů. 

lb-1-10-c.jpg

Rozlosování duelů příštího kola ale i dalších navazujících zápasů naleznete >> ZDE.


ÚSPĚŠNOST KOUČŮ v tomto kole

lb-1-10-h.jpg


ARCHIV letošní sezóny 1. LIGY BLÁZNŮ

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu CHANCE LIGA 2024/25, nebo na odkazu >> ZDE.