Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 7. kole fantasy, první podzimní ohlédnutí

V nejvyšší soutěži Ligy bláznů se hraje o titul mistra fantasy. Týmy hrají mezi sebou duely, jako kdysi na Gambrinus Fan Lize nebo Sazka Fantasy. Po ukončení sezony 2024/25 šest týmů sestupuje do 2. ligy. 

1_lb1_twit_cerv2024.jpg


ZAJÍMAVOSTI TOHOTO KOLA

>> Herní průměr: 51 bodů 
>> Šlágr kola: zápas Pirates ACS - Tomket21 se součtem 133 bodů
>> Tým s nejvyšším bodovým ziskem: Tomket21 - 78 FB
>> Šťastní vítězové (aneb 3 body za vítězství s podprůměrem skupiny): FC Evaldo, Aliens, KubajsACS, Marty 66 a OCHD


PRVNÍ PODZIMNÍ OHLÉDNUTÍ, TABULKA a VÝSLEDKY DUELŮ

- Průměr tohoto kola byl na nejvyšší soutěž dost žalostný, ještě horší než minulé kolo. Řada týmů si připsala body za nic, tak to ale ve sportu chodí. Jednou je šťastný klikař ten, jindy onen a právě tyto body v konečném pořadí jsou ty nejdůležitější. Nyní celkem pět týmů si připsalo šťastné body, když vyhrálo své duely na podprůměr kola.

- Letošní sezóna v nejvyšší soutěži je tou nejkvalitnější, co se průměrů a vyrovnanosti týče. Někdo po loňských zkušenostech vsadil na rozumné kupování a prodávání jednoho hráče v kole, jiní opět na vícenásobný prodej a nákup během jednoho kola. Obě herní varianty přináší své ovoce, ta druhá druhá je však za cenu celkového skóre ...

- Vstup do podzimu a první před reprezentační pauzy se neskutečně povedl týmu FM CITY. Až do pátého kola procházel soutěží bez ztráty kytičky, v šestém ale přišla remíza, v sedmém dokonce první porážka. Po sedmém kole se FM CITY udržel v čele tabulky s jednobodovým náskokem před pěticí týmů prahnoucích po úspěchu. 

- Na druhém a třetím místě jsou díky zmiňovanému skóre prvoligový nováčci Bossicek a Ahoj. Na dalších místech v pořadí se stejným počtem bodů jsou ostřílení prvoligoví matadoři Hirsch, Fajka, SKSBENE.

- Hodně za očekáváním je úřadující mistr Ligy bláznů FC Zorzz Veseli nad Luznici. Naopak příjemným překvapením jsou letošní nováčci FC Maverick Army, Slimi a Prochy, kteří loňského mistra zatím přehrávají. Další nováčci ykk44, Tomket21 jsou sice v druhé polovině tabulky, ale na rozdíl od Skalice u Znojmo nemusí zatím bubnovat na poplach. Zoufalou situaci si zatím nepřipouští poslední v tabulce. Náš chudý příbuzný z Bratislavy názorně ukazuje, jak by si asi vedl jeho oblíbený tým, kdyby mohl hrát Chance ligu. Málo platné, prachy dělají dobrý kádr a sestavu (100 mega je málo), dobré výkony, body a umístění … 

Průměr soutěže po sedmi odehraných kolech je 54 FB.

lb-1-07-c.jpg

Rozlosování duelů příštího kola ale i dalších navazujících zápasů naleznete >> ZDE.


ÚSPĚŠNOST KOUČŮ v tomto kole

lb-1-07-h.jpg


ARCHIV letošní sezóny 1. LIGY BLÁZNŮ

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu CHANCE LIGA 2024/25, nebo na odkazu >> ZDE.

(pirates)