Jdi na obsah Jdi na menu

2. Liga bláznů po 7. kole fantasy, první podzimní ohlédnutí

V druhých mini-ligách se hrají duely týmů mezi sebou, jako kdysi na Gambrinus Fan Lize nebo Sazka Fantasy. Z každé skupiny 2. LIGY BLÁZNŮ po skončení sezony 2024/25 budou postupovat tři týmy do 1. ligy a z každé skupiny bude sestupovat šest týmů do 3. ligy. 

1_lb2_twit_zluta2024_a.jpg


PRVNÍ PODZIMNÍ OHLÉDNUTÍ, TABULKA a VÝSLEDKY DUELŮ 2.A LIGY

Po sestupu z nejvyšší soutěže kraluje druholigové skupině 2A tým HCMotorCB, který mimo dvou kol, byl pokaždé na prvním místě v tabulce. Druhému sestupujícímu týmu  RowdiesACS se ale nedaří, je až na šestnáctém místě. 

Návrat do nejvyšší soutěže pro HCMotorCB ale až tak jednoduchý nebude. Stejně bodů má na svém kontě Zdenda, který po postupu z 3. ligy má slušně našlápnuto i k další metě. Třetím do party, se stejným počtem bodů v tabulce je SKS sever. Ten je, no vlastně není překvapením soutěže. V druholigové společnosti se ocitl rychlým postupem na Divokou kartu až z Divize, vede si opět velmi dobře.

Ondri77, Frýdek-Místek, OG team a FC Osk@r 1905 ztrácí po sedmi kolech na trojici nejlepších minimum bodů a určitě budou chtít ještě během podzimu překazit jejich dobré postupové vyhlídky. Naopak překvapivě úplně jiné starosti má Koblihator, ten po sedmém kole nemá na svém kontě ani jediný bodík … 

Průměr soutěže po 7. odehraných kolech je 54 FB.

lb2a-07-c.jpg

Rozlosování duelů příštího kola ale i dalších navazujících zápasů naleznete >> ZDE.

ZAJÍMAVOSTI TOHOTO KOLA:

>> Herní průměr: 51 fantasy bodů

>> Šlágr kola: zápas LukyBat - Vitouch, se součtem 147 fantasy bodů

>> Tým s nejvyšším bodovým ziskem: ZavesACS - 77 fantasy bodů

>> Šťastní vítězové (aneb 3 body za vítězství s podprůměrem skupiny): Janky73, Kohykohy, Kubikula1983, SSC Drevokocur, Ondri77

>> Počet týmů bez porážky: 0

>> Počet týmů bez vítězství: 1


PRVNÍ PODZIMNÍ OHLÉDNUTÍ, TABULKA a VÝSLEDKY DUELŮ 2.B LIGY

Ve skupině 2B jsou tři sestupující týmy z nejvyšší soutěže a mezi lídry rozhodně nepatří. StanleySK je až na patnáctém místě, Vohajs a Wojtylla živoří na chvostu tabulky a mají zdárně našlápnuto, do ještě nižší soutěže.

Pokud byl ve skupině A chválen druholigový nováček SKS sever, tak ve skupině B si zaslouží ještě vetší pozornost tým The Champions. Ten postoupil do druhé ligy také až z Divize na Divokou kartu díky výbornému průměru v loňském ročníku FLB. The Champions je po sedmém kole na prvním místě tabulky s plným počtem bodů, neb ani v jednom z odehraných kol nenašel přemožitele. Do čela tabulky se probojoval poprvé až v tomto kole.

Sešívaní, ŽelvazBlavy a 9milan9 mají na svém kontě jednu prohru a ztrácí tři body na nejlepšího. Patří však mezi další velké kandidáty na postupová místa do 1. ligy, neb mají již tříbodový náskok před dalšími v pořadí. 

Průměr soutěže po 7. odehraných kolech je 53 FB.

lb2b-07-c.jpg

Rozlosování duelů příštího kola a dalších navazujících zápasů naleznete >> ZDE

ZAJÍMAVOSTI TOHOTO KOLA:

>> Herní průměr: 51 fantasy bodů

>> Šlágr kola: zápas Malenovice - Demonics Angels, se součtem 139 fantasy bodů

>> Tým s nejvyšším bodovým ziskem: Demonics Angels - 76 fantasy bodů

>> Šťastní vítězové (aneb 3 body za vítězství s podprůměrem skupiny): Foriocalcio, The Champions, Cocotoni, 

>> Počet týmů bez porážky: 1


ÚSPĚŠNOST KOUČŮ v tomto kole

lb2-07-c.jpg

ARCHIV letošní sezóny 2. LIGY BLÁZNŮ

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu CHANCE LIGA 2024/25, nebo na odkazu >> ZDE.

(pirates)