Jdi na obsah Jdi na menu

Liga fanoušků fantasy : Bojujte za svůj klub! 1. kolo

BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB Chance ligy aneb "Liga fanoušků" jednotlivých prvoligových klubů.  Reprezentantem klubu je TOP 20 nejlepších koučů v kole a jejich průměr se zapisuje jako skóre jejich oblíbeného týmu. Duely fanoušků se hrají dle rozpisu zápasů Chance ligy.

tit_bojuj-za-svuj-klub.jpg


První kolo nové sezóny  nám přineslo zajímavé duely napříč tabulkou hned s jedním překvapením. Toho překvapení jsme se dočkali v Dolíčku. První kolo jsem již stejně jako na začátku minulé sezóny vybíral ze všech hráčů každého klubu. Děkujeme za podporu pořadateli sport.cz .

Fanouškovské výkony ve Fantasy byly v tomto kole mimo tří duelů velmi jednoznačné a všechny našly svého vítěze. V Dolíčku Klokani dokázali narozdíl od minulé sezóny porazit nejtěsnějším rozdílem svého největšího rivala v boji o 4. místo Baníček. Jabka doma těsně porazila Bolku, stejně jako loni a stejně jako na hřišti. Votroci si popáté v řadě podali Tepláky. Pražská S byla v duelech dominantní. Domácí týmy byli tentokrát stejně úspěšné jako hosté. 

Shoda výkonů na hřišti a Fantasy koučů v hledišti byla tentokrát  téměř dokonalá a to 7 / 1.  Sestavu TEAMU SNŮ opanovali tradičně nekompromisně Sparťané. Počet zastoupených klubů byl tentokrát 7.

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB! CHANCE ligy".


bzsk-01-v.jpg

bzsk-01-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.


bzsk-01-1.jpgbzsk-01-2.jpg

bzsk-01-3.jpgbzsk-01-4.jpg


Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy Chance ligy hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 1. kola. Liga bláznů zde na 15. místě měla svého zástupce Porty team z OP. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu.

bzsk-01-5.jpg


 

ARCHIV letošní sezóny Bojujte za svůj klub! Chance ligy

Všechny jednotlivé informace z těchto soutěží letošní sezóny najdete v hlavním menu CHANCE LIGA 2024/25, nebo na odkazu >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)