Jdi na obsah Jdi na menu

Liga fanoušků fantasy : Bojujte za svůj klub! 2. kolo

BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB Chance ligy aneb "Liga fanoušků" jednotlivých prvoligových klubů.  Reprezentantem klubu je TOP 20 nejlepších koučů v kole a jejich průměr se zapisuje jako skóre jejich oblíbeného týmu. Duely fanoušků se hrají dle rozpisu zápasů Chance ligy.

tit_bojuj-za-svuj-klub.jpg


Druhé kolo nové sezóny nám přineslo napínavé duely a vybuchla jedna bomba, kterou rozhodně nikdo nečekal. Stalo se to na Julisce, kde stejně jako hráči si odnesli porážku i fanoušci Klokanů. Druhé kolo jsem opět vybíral ze všech hráčů každého klubu. Děkujeme za podporu pořadateli sport.cz .

Fanouškovské výkony ve Fantasy byly v tomto kole většinou velmi jednoznačné a všechny našly svého vítěze. Na Julisce Klokani dokázali zlikvidovat veškerou euforii, kterou získali po minulé výhře nad Baníčkem. I když nejlepší hráč kola byl z Tepláků přejeli je Sparťané o 41 bodů!! Nejslabší výkon, který stačil na výhru byl 70 bodů a podali ho Perníkáři, přesto o 5 bodů porazili Stachanovce z Karviné, což byla slabá náplast na porážku na hřišti. . Pražská S byla v duelech dominantní. Domácí týmy byli tentokrát 6x úspěšné. 

Shoda výkonů na hřišti a Fantasy koučů v hledišti byla tentokrát  téměř shodná a to 5 / 3.  Sestavu TEAMU SNŮ opanovali tradičně nekompromisně Sparťané. Počet zastoupených klubů byl tentokrát jen 6.

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB! CHANCE ligy".


bzsk-02-v.jpg

bzsk-02-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.


bzsk-02-1.jpgbzsk-02-2.jpg

bzsk-02-3.jpgbzsk-02-4.jpg


Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy Chance ligy hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 2. kola. Liga bláznů zde měla 3 zástupce, na 2. místě FC Blitzkrieg z 3C ligy, na 8. místě FK META z OP a na 19. místě FC Kopyta z 3B ligy. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu.

bzsk-02-5.jpg


 

ARCHIV letošní sezóny Bojujte za svůj klub! Chance ligy

Všechny jednotlivé informace z těchto soutěží letošní sezóny najdete v hlavním menu CHANCE LIGA 2024/25, nebo na odkazu >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)