Jdi na obsah Jdi na menu

Liga fanoušků fantasy : Bojujte za svůj klub! 3. kolo

BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB Chance ligy aneb "Liga fanoušků" jednotlivých prvoligových klubů.  Reprezentantem klubu je TOP 20 nejlepších koučů v kole a jejich průměr se zapisuje jako skóre jejich oblíbeného týmu. Duely fanoušků se hrají dle rozpisu zápasů Chance ligy.

tit_bojuj-za-svuj-klub.jpg


Třetí kolo nové sezóny nám přineslo zajímavé duely a jedno už opakované překvapení. O to se již potřetí v řadě postarali  fanoušci Klokanů. Poprvé bylo pro ně příjemné, ale nyní již podruhé převládlo zklamání. Třetí kolo jsem opět vybíral ze všech hráčů každého klubu. Děkujeme za podporu pořadateli sport.cz .

Fanouškovské výkony ve Fantasy byly v tomto kole většinou velmi jednoznačné a všechny našly svého vítěze. Nejtěsnějším rozdílem bylo třígólové vítězství Perníkářů nad Dynamem, kterým k tomu pomohl lídr kola tým FK RoadToGlory. Výhra o 4 branky Ogarů ze Slovácka nad Klokany se, ale rozhodně nečekala. Fanoušci Klokanů předvádějí ve fantasy ještě divočejší výsledky než jejich hvězdy na hřišti. Na čele je nepřekvapivě bez porážky trojice Pražských S a Viktoriánů, která byla v duelech opět dominantní. Na chvostu se stále drží kvarteto týmů bez výhry. Domácí týmy byli tentokrát jen 4x úspěšné. 

Shoda výkonů na hřišti a Fantasy koučů v hledišti byla tentokrát  jednoznačná a to 5 / 2.  Sestavu TEAMU SNŮ opanovali těsně Sparťané. Počet zastoupených klubů byl tentokrát 7.

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB! CHANCE ligy".


bzsk-03-v.jpg

bzsk-03-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.


lbop-03-1.jpglbop-03-2.jpg

lbop-03-3.jpglbop-03-4.jpg


Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy Chance ligy hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 3. kola. Liga bláznů zde tentokrát neměla svého zástupce a její lídr Veruuu7v3 vybojoval jen 76 bodů. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu.

bzsk-03-5.jpg


 

ARCHIV letošní sezóny Bojujte za svůj klub! Chance ligy

Všechny jednotlivé informace z těchto soutěží letošní sezóny najdete v hlavním menu CHANCE LIGA 2024/25, nebo na odkazu >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)