Jdi na obsah Jdi na menu

Liga fanoušků fantasy : Bojujte za svůj klub! 11. kolo

BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB Chance ligy aneb "Liga fanoušků" jednotlivých prvoligových klubů.  Reprezentantem klubu je TOP 20 nejlepších koučů v kole a jejich průměr se zapisuje jako skóre jejich oblíbeného týmu. Duely fanoušků se hrají dle rozpisu zápasů Chance ligy.

tit_bojuj-za-svuj-klub.jpg


Jedenácté kolo sezóny nám přineslo dvě velice napínavá derby. To hlavní největší potvrdilo aktuální formu Slávie, která poprvé v tomto formátu porazila Spartu. I druhé severočeské derby, potvrdilo aktuální fazónu Jablek, které sice ne tak přesvědčivě jako na hřišti, ale přesto nejtěsnějším rozdílem porazili sousedy z Liberce.  Děkujeme za podporu pořadateli sport.cz, že jsem mohl vybírat ze všech hráčů každého klubu.

Na špici nám stejně jako v Chance lize, odskočila Slávie a poprvé vede tabulku. Za ní se seřadil triumvirát stíhačů Sparta s Viktorkou a Baníčkem. Za nimi zeje propast, ze které vystrkuje hlavu Liberecký Slovan, stínovaný Votroky a Klokany. Překvapivě loupila Dukla na hřišti Tepláků. Na chvostu zůstali všichni na svých pozicích. Předposlední Tepláky a za nimi stejně jako v reálu Dynamo. Hosté rabovali a byli úspěšnější v poměru 2 : 6. 

Shoda výkonů na hřišti a Fantasy koučů v hledišti byla tentokrát pětinásobná.  Sestavu TEAMU SNŮ opanovali již počtvrté za sebou Slávisté. Počet zastoupených klubů byl nyní pestřejší a obsahoval 8 týmů.

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB! CHANCE ligy".


bzsk-11-v.jpg

bzsk-11-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.


PODROBNÉ VÝSLEDKY DUELŮ 11. kola a TOP 20 nejlepších týmů z jednotlivých klubů

bzsk-11-1.jpgbzsk-11-2.jpg

bzsk-11-3.jpgbzsk-11-4.jpg


Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy Chance ligy hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 11. kola. Liga bláznů zde tentokrát měla jen jedno zastoupení. Třináctou příčku vybojoval tým MS Team z 3D ligy kouče Martina Šimka.  Jste v nějakém z výběrů?  Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu.

bzsk-11-5.jpg


ARCHIV letošní sezóny Bojujte za svůj klub! Chance ligy

Všechny jednotlivé informace z těchto soutěží letošní sezóny najdete v hlavním menu CHANCE LIGA 2024/25, nebo na odkazu >> zde.

Pro Vás připravil (OCHD)