Jdi na obsah Jdi na menu

Liga fanoušků fantasy : Bojujte za svůj klub! 7. kolo

BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB Chance ligy aneb "Liga fanoušků" jednotlivých prvoligových klubů.  Reprezentantem klubu je TOP 20 nejlepších koučů v kole a jejich průměr se zapisuje jako skóre jejich oblíbeného týmu. Duely fanoušků se hrají dle rozpisu zápasů Chance ligy.

tit_bojuj-za-svuj-klub.jpg


Sedmé kolo sezóny nám přineslo zajímavé duely se dvěma překvapivými výsledky. Před sezónou asi každý čekal, že fans borců z Julisky bude jako šafránu. Ale vývoj soutěže nám ukázal, že tito "exoti" tu mezi námi jsou a ještě v nečekané kvalitě. Nyní se o tom přesvědčili Stachanovci z Karviné, kteří byli namlsaní minulým ziskem u Tepláků, aby je teď vyloupil nováček z Julisky. Děkujeme za podporu pořadateli sport.cz, že jsem mohl vybírat ze všech hráčů každého klubu.

Fanouškovské výkony ve Fantasy byly u vítězných týmů z čela velmi přesvědčivé. Na špici je stále stejně jako u fotbalistů, podle očekávání bez porážky trojice Pražských S a Viktoriánů, která byla v duelech opět nekompromisní. V patách jim zůstali jen fans Baníčku. Už na 5. místě jsou fans Klokanů. Na chvostu zůstaly poslední Tepláky, které podle prognóz měly smáznout Bolku, ale ta překvapivě díky nej hráči Fantasy celé soutěže dokázala pravý opak a zvítězila přesvědčivým 7 gólovým rozdílem. Bylo to obecně kolo hostům zaslíbené, celkem 6x vyloupili hosté domácí tvrze. 

Shoda výkonů na hřišti a Fantasy koučů v hledišti byla tentokrát ovlivněna 5 plichtami v reálu a jediné 3 výhry byly potvrzeny i u nás.  Sestavu TEAMU SNŮ opanovali po jednom opět Slávisté. Počet zastoupených klubů byl stejně jako minule devět.

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB! CHANCE ligy".


bzsk--07-v.jpg

bzsk--07-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.


PODROBNÉ VÝSLEDKY DUELŮ 7. kola a TOP 20 nejlepších týmů z jednotlivých klubů

bzsk--07-1.jpgbzsk--07-2.jpg

bzsk--07-3.jpgbzsk--07-4.jpg


Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy Chance ligy hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 7. kola. Liga bláznů zde tentokrát měla jedno zastoupení. Dvacátou příčku vybojoval tým Kajapaja2009 kouče Karla Karáska  z Mokropeské ligy zařazené do Okresního přeboru. Jste v nějakém z výběrů?  Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu.

bzsk--07-5.jpg


ARCHIV letošní sezóny Bojujte za svůj klub! Chance ligy

Všechny jednotlivé informace z těchto soutěží letošní sezóny najdete v hlavním menu CHANCE LIGA 2024/25, nebo na odkazu >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)