Jdi na obsah Jdi na menu

Liga fanoušků fantasy : Bojujte za svůj klub! 9. kolo

BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB Chance ligy aneb "Liga fanoušků" jednotlivých prvoligových klubů.  Reprezentantem klubu je TOP 20 nejlepších koučů v kole a jejich průměr se zapisuje jako skóre jejich oblíbeného týmu. Duely fanoušků se hrají dle rozpisu zápasů Chance ligy.

tit_bojuj-za-svuj-klub.jpg


Deváté kolo sezóny nám přineslo asi nejvyrovnanější duely sezóny, se čtyřmi překvapivými výsledky. Ogaři ze Slovácka naprosto nečekaně vykradli nejtěsnějším rozdílem Votroky. Po tom co minule Stachanovci z Karviné dostali napráskáno od lampasáků z Julisky, tentokrát jednoznačně přejeli doma Jabka. Fans Bolky v duelu s Perníkářemi, se určitě těšili na výhru v na hřišti i v hledišti, ale realita byla krutá. Na hřišti plichta a ve fantasy porážka zaviněná kometou kola, hráčem nanotech 68, který získal rekordních 238 bodů. Děkujeme za podporu pořadateli sport.cz, že jsem mohl vybírat ze všech hráčů každého klubu.

Dočkali jsme se prvního souboje týmů z čela a Slávisté ovládli tohoto kola s Viktoriány naprosto přesvědčivé. Na špici je stále stejně jako u fotbalistů, podle očekávání bez porážky už jen dvojice Pražských S. V patách jim zůstali fans Baníčku a Viktoriáni. Od 5. místa jsou fans Slovanu a Slovácka. Na chvostu zůstaly poslední Tepláky, které proti Baníčku neměli šanci. Bylo to vyrovnané kolo i v poměru domácích a hostujícím výher. 

Shoda výkonů na hřišti a Fantasy koučů v hledišti byla tentokrát v poměru 5 / 3 .  Sestavu TEAMU SNŮ opanovali premiérově podruhé za sebou Slávisté. A to tentokrát drtivě. Počet zastoupených klubů byl stejně jen sedm.

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB! CHANCE ligy".


bzsk--09-v.jpg

bzsk--09-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.


PODROBNÉ VÝSLEDKY DUELŮ 9. kola a TOP 20 nejlepších týmů z jednotlivých klubů

bzsk--09-1.jpgbzsk--09-2.jpg

bzsk--09-3.jpgbzsk--09-4.jpg


Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy Chance ligy hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 9. kola. Liga bláznů zde tentokrát měla dvě zastoupení. Čtrnáctou příčku vybojoval tým Coutinho10 z 3D ligy. Stejnou soutěž hraje Tomáš Čebiš s týmem CEBA68.  Mimochodem hráč kola nanotech 68, který získal rekordních 238 bodů tímto výkonem vstoupil jako nováček do soutěže a udělal na toto 9. kolo svou první sestavu. Kdo z vás měl takový start???  Jste v nějakém z výběrů?  Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu.

bzsk--09-5.jpg


ARCHIV letošní sezóny Bojujte za svůj klub! Chance ligy

Všechny jednotlivé informace z těchto soutěží letošní sezóny najdete v hlavním menu CHANCE LIGA 2024/25, nebo na odkazu >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)