Jdi na obsah Jdi na menu

Okresní přebor po 1. kole fantasy

OKRESNÍ PŘEBOR Ligy bláznů je rozjezdová „free“ soutěž pro všechny nováčky fantasy, co s námi ještě nehráli Ligu bláznů, ale chtějí se do soutěží mini-lig Fantasy Ligy Bláznů (FLB) v budoucnu zapojit. Byli sem zařazeni i méně úspěšní z minulých sezón. Soutěž je otevřená po celou sezónu a ti kteří do Okresního přeboru vstoupí později, si automaticky přinesou i všechny body od 1. kola.

1seda-op.jpg


Zde v Okresním přeboru se duely týmů nehrají jako v ostatních mini-ligách FLB, hodnotí se jen jako bodový žebříček. Podzim je v OP startovací a rozjezdová dráha pro 76 nejlepších, kterým pro jaro nabídneme účast v čtyřech jarních mini-ligách Divize.

Již na jaře mohou ti nejlepší bojovat o postupy z Divize do podzimní 3. ligy. Zde se budou hrát v mini-ligách „duely týmů“ a bojovat minimálně o 12 postupových míst. Může se stát, že postupujících a zařazených do 3. ligy může být mnohem více. Dle žebříčku OP budeme též doplňovat místa, za vyřazené neaktivní třetiligové týmy.

Z 95% téměř na nikoho z Okresního přeboru nemáme žádný kontakt. Pokud budete zainteresování a umístění do zmiňovaného 76 místa, pište nám na email fantasyliga@volny.cz název vašeho týmu. Použijeme váš email pro případné zkontaktování v případě zaslání informací se vstupem do Divize.   


Počet účastníků v OP se před prvním kolem měnil každým dnem, zájem je velký, čehož si považujeme. Pod značkou OP jsou hráči, kteří našli správnou cestu do Okresního přeboru a pod značkou OB jsou ti, kteří vstoupili do jiné ligy než měli. Níže přinášíme odkaz, který vás přenese na naši google tabulku v excelu, kde najdete nejen jednotné pořadí v celku a nebudete muset "klikat" jako na sport.cz. Navíc zde mimo součtu najdete vaše vybojované body v každém kole. Počet účastníků se mění každým dnem, zde je odkaz na google žebříček >> OKRESNÍ PŘEBOR po 1. kole, příští kolo bude již s dalšími nově přihlášenými týmy.

Mimo tohoto samostatného žebříčku OP, jsou všichni hráči a jejich týmy zařazeni též do celkového žebříčku všech koučů a jejich týmů, hrajících ligové soutěže FLB. Více info o celkovém žebříčku koučů, kde evidováno více jak 300 hráčů najdete >> zde.

(pirates, OCHD)