Jdi na obsah Jdi na menu

Okresní přebor po 5. kole fantasy

OKRESNÍ PŘEBOR Ligy bláznů je rozjezdová „free“ soutěž pro všechny nováčky fantasy, co s námi ještě nehráli Ligu bláznů, ale chtějí se do soutěží mini-lig Fantasy Ligy Bláznů (FLB) v budoucnu zapojit. Byli sem zařazeni i méně úspěšní z minulých sezón. Soutěž je otevřená po celou sezónu a ti kteří do Okresního přeboru vstoupí později, si automaticky přinesou i všechny body od 1. kola.

1seda-op_a_2024.jpg

Zde v Okresním přeboru (dále jen OP) se nehrají duely týmů jako v ostatních mini-ligách FLB, hodnotí se jen jako bodový žebříček. Podzim je v OP startovací a rozjezdová dráha pro 76 nejlepších, kterým pro jaro nabídneme účast v čtyřech jarních mini-ligách Divize.


Aktuálně s námi v OP hraje 189 hráčů a nárůst nováčků byl ještě větší. Udělali jsme ale "čistku" a přestali počítat s hráči, kteří se přihlásili, ale nehrají.

Níže přinášíme celkovou a tabulku kola TOP 30-ti nejlepších. Níže pod tabulkami najdete odkaz na naši google tabulku v excelu, kde najdete vcelku kompletní pořadí všech 189 zúčastněných (najdete zde detailně body vybojované v každém kole).

lbop-05-c.jpg

OKRESNÍ PŘEBOR, aktuální >> ŽEBŘÍČEK po 5. kole.  Pod hlavičkou OP jsou evidováni i hráči, kteří ne-našli správnou cestu do OP (vstoupili do jiné ligy než měli), ti mají u svého jména v žebříčku uvedeno označení "OB". Žádáme proto hráče, kteří za jménem oblíbeného klubu mají v označení "soutěže" zapsáno OB, aby se přihlásili do fantasy soutěže Okresní přebor - Liga bláznů, aby nám to ulehčilo práci s počítáním žebříčku. 


Mimo tohoto samostatného žebříčku OP, jsou všichni hráči a jejich týmy zařazeni též do celkového žebříčku všech koučů a jejich týmů, hrajících ligové soutěže FLB. Jak si vedou zástupci "rozjezdové soutěže" v celkovém žebříčku, kde je nyní evidováno 392 hráčů se můžete podívat >> zde.

PS: Z 95% téměř na nikoho z OP nemáme žádný kontakt. Pokud budete jako zainteresování a umístění do zmiňovaného 76 místa, PIŠTE,  PIŠTE nám na email fantasyliga@volny.cz název vašeho týmu. Použijeme pak váš email pro případné zkontaktování v případě zaslání informací se vstupem do Divize.   

Děkujeme za spolupráci.

(pirates)