Jdi na obsah Jdi na menu

SUPERLIGA Ligy bláznů po 8. kole fantasy

SUPERLIGA je výběrová celoroční soutěž pro 30 nejlepších koučů a jejich týmů z loňského ročníku LIGY BLÁZNŮ. Týmy hrají v Superlize mezi sebou vzájemné duely, tak jako kdysi na Gambrinus Fan Lize nebo Sazka Fantasy. 

titulkasuperliga.jpg

ZAJÍMAVOSTI TOHOTO KOLA

>> Herní průměr: 103 bodů 

>> Šlágr kola: zápas Hellfire Club - FC Jablunkov se součtem 239 bodů

>> Tým s nejvyšším bodovým ziskem: Hellfire Club - 129 bodů.

>> Šťastní vítězové (aneb 3 body za vítězství s podprůměrem skupiny): FM CITY, Aliens, SKS sever, Lamsova jedenáctka

>> Počet týmů bez porážky: 1


TABULKA a DUELY SUPERLIGA

- Letošním hvězdou Superligy je tým SKS sever. Ještě loni hrál Divizi a na divokou kartu za umístění a 14. místo v žebříčku LB byl pro letošní sezónu nejen zařazen do druhé ligy, vybojoval si i účast v Superlize.

- SKS sever září a vše jmu vychází, nyní je jediný bez porážky s plným počtem 24 bodů. Někdy je k tomu ale potřebné to štěstíčko, což názorně ukázal jeho duel v osm kole. Krok s ním a jednou porážkou drží FM CITY, který má o tři body méně.

Tato dvojice se díky čerstvé prohře FC Maverick Army po osmém kole začíná vzdalovat celému superligovému pelotonu. Třetí místo díky 16-ti bodové nyní nově náleží OG team. Stejně bodů mají ještě The Champions a FC Maverick Army.

lb-s-08--c.jpg

Rozlosování duelů příštího kola ale i dalších navazujících zápasů naleznete >> zde


Úspěšnost koučů v tomto kole

lb-s-08--h.jpg


ARCHIV letošní sezóny SUPERLIGY

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu CHANCE LIGA 2024/25, nebo na odkazu >> ZDE.

(pirates)