Jdi na obsah Jdi na menu

TOP 10 nejlepších koučů LIGY BLÁZNŮ z 10. kola fantasy

Nejlepším koučem kola se stal Martin Šimek, fanda letenských.

- Jednorázová soutěž Ligy bláznů, kde se může prosadit kdokoliv z téměř 400 účastníků FLB od 1. ligy po Okresní přebor, je „TOP 10 koučů kola“. Sparta v derby prohrála, sparťané vládnou alespoň fantasy, v poslední TOP 10 je jich hned polovina ... 

- Na vítězství bylo zapotřebí 70 bodů, které měl na svém kontě Martin Šimek a tak je u tabulky fan-foto a prezentace letenských v Edenu. Minimální počet bodů pro zařazení do výběru koučů bylo 54 FB. 

- Nejvíce zástupců v tabulce, celkem pět, má 3. liga. Okresní přebor se prezentuje čtyřmi zástupci, jednoho kouče dodala 2. liga, zástupce z 1. ligy chybí. 

top10_11ktab.jpg

Vítěz Martin Šimek a Martin Špát se ve výběru nejlepších koučů objevují v této sezóně již podruhé.


SESTAVA 11. KOLA FANTASY

Toto kolo mělo nejnižší bodové zisky i díky množství udělených červených karet. Vítězem 10. kola fantasy, které je dle oficiálního rozpisu Chance ligy vedeno jako jedenácté, poskládal nejlepší jedenáctku Martin Šimek. Po dlouhé době nepotřeboval nejlepší kouč kola k vítězství "betonovou" obranu. Jeho esem byl čich se zařazením Martince a zařazení hráčů bez červených karet, neb červeňáčky Vitíka s Klimentem mělo 75% koučů v základu.

sestava_11k_2425.jpg
 
Ostatní hodnocení TOP 10 koučů z letošní sezóny 2024/25 najdete v archivu >> ZDE.
(pirates)