Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ, po 1. kole Chance Ligy

Stejně jako v předchozích sezonách je od úvodního kola fantasy zveřejňován Žebříček koučů. Celý podzim se bude bojovat o 154 míst do jarních pohárových soutěží. V celoročním hodnocení se bude bojovat od 29 míst pro účast v soutěži SUPERLIGA Ligy bláznů 2025/26.

zebtit9-limet.jpg


Letošní 12. ročník Fantasy Ligy bláznů (FLB) je díky velkému zájmu nováčků hned na startu sezóny tím historicky nejobsazenějším. Je zde celkem 348 hráčů a jejich týmů z limitovaných skupin 1. liga (30 účast.), 2. liga (58 účast.), 3 liga (116 účast.) + otevřené soutěže Okresní přebor (144 účast.). 

Věříme, že letos bude minimální úmrtnost v ligových soutěžích FLB kde se hrají duely. Předpokládáme, že bude nadále stoupat počet účastníků v Okresním přeboru a bitva o nejlepšího trenéra/kouče sezóny bude kolo od kola náročnější.


Náš zveřejněný žebříček s pořadím již prozrazuje, kdo bude v TOP 10 koučů kola. V TOP desítce přineseme ale i sestavu vítěze. Dáme nahlédnout, jak a s kým vybojované body nejlepší trenér/kouč získal (tipujeme to na omylem zakliknutý beton). 

Do čela žebříčku se usadil nový hráč z Okresního přeboru Petr Portyš s 85 body. Druhý v pořadí je s 76 body také trenér z Okresního přeboru, Jakub Denk. Na třetím místě v žebříčku je s 72 body trenér/kouč z 3.A ligy Michal Holler. Níže přinášíme tabulku a TOP 30 nejlepších, kompletní žebříček a pořadí naleznete v naší google tabulce na odkazu níže pod tabulkou. 

1.-kolo.jpg

Kompletní hráčský žebříček FLB Ligy se všemi 348 hráči naleznete >> ZDE.

PS: Hned na startu nového ročníku zaspalo 21 hráčů, věříme že šlo o náhlou indispozici a v 2. kole již bude vše OK. wink

(Pirates + OCHD)