Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ, po 3. kole Chance Ligy

Celý podzim se bojuje v "bodovacím" žebříčku FLB o 154 míst do jarních pohárových soutěží. V celoročním hodnocení se hraje od 29 míst pro účast v soutěži SUPERLIGA Ligy bláznů 2025/2026.

Opět se přepisují historické tabulky Fantasy Ligy bláznů (FLB), postaralo se o to 3. kolo. Zájem o účast stoupá, díky přibývajícím nováčkům v Okresním přeboru. Celkem je v žebříčku evidováno již 384 aktivních hráčů a jejich týmů. Skladba koučů a jejich týmů je následující: 1. liga - 30 týmů, 2. liga - 58 týmů, 3 liga - 116 týmů + Okresní přebor 180 týmů. 


Po třetím kole nastaly velké změny v pořadí, ale vedoucí trojice nejlepších se nemění. Nadále vede Karel Čáp z 3.C ligy s průměrem 83,5 FB/kolo následován Danielem Šťastným z Okresního přeboru s průměrem 75,7 FB/kolo. Na třetí pozici zůstává Petr Portyš z Okresního přeboru s průměrem s 73,3 FB/kolo. O kvalitě nováčků a napínavosti nižších soutěží svědčí to, že lídr 1.ligy Patrik Maňák s týmem Ahoj je až na 23. místě. Níže přinášíme tabulku a TOP 30 nejlepších, kompletní žebříček a pořadí naleznete v naší google tabulce na odkazu níže pod tabulkou. 

zlb-03.jpg

Kompletní hráčský žebříček FLB Ligy se všemi 384 hráči naleznete >> ZDE.

PS: Žádáme hráče, kteří mají v žebříčku za jménem oblíbeného klubu v označení "soutěže" zapsáno OB, aby se přihlásili do fantasy soutěže Okresní přebor - Liga bláznů, aby nám to ulehčilo práci s počítáním žebříčku. Děkujeme za spolupráci.

(Pirates + OCHD)