Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ, po 9. kole

Celý podzim se bojuje v "bodovacím" žebříčku FLB o 154 míst do jarních pohárových soutěží. V celoročním hodnocení se hraje od 29 míst pro účast v soutěži SUPERLIGA Ligy bláznů 2025/2026. Žebříček po 8. kole má stále evidováno 396 koučů a jejich týmy. Hráče, kteří se hlásí do ligových soutěží FLB a nepatří tam již do žebříčku nepřidáváme a nezařazujeme, doporučujeme jim přihlásit se do Okresního přeboru. Skladba koučů v žebříčku je následující: 1. liga - 30 týmů, 2. liga - 58 týmů, 3 liga - 116 týmů + Okresní přebor - 192 týmů. 


Po devátém kole se jména dvojice nejlepších hráčů neměnila. V čele průběžného pořadí zůstává Coutinho10 z 3.D ligy s průměrem 74,3 FB/kolo. Bodový náskok se mu ale ztenčil, druhý Tomáš Čebiš (3.D liga) se mu přiblížil na 12 bodů. Míra Hromada (Okresní přebor) se propasíroval na třetí příčku a sesadil Karla Čápa z jeho pozice. Níže přinášíme tabulku a TOP třicítku nejlepších, kompletní žebříček a pořadí naleznete v naší google tabulce na odkazu níže pod tabulkou. 

zlb-09.jpg

Kompletní hráčský žebříček FLB Ligy se všemi 396 hráči naleznete >> ZDE.

PS: Žádáme hráče, kteří mají v žebříčku za jménem oblíbeného klubu v označení "soutěže" zapsáno OB, aby se přihlásili do fantasy soutěže Okresní přebor - Liga bláznů, aby nám to ulehčilo práci s počítáním žebříčku (odkaz pro přihlášení do OP >> zde).

Děkujeme za spolupráci.

(Pirates a OCHD)