Jdi na obsah Jdi na menu

Pozvánka na setkání hráčů fantasy.

POZVÁNKA na setkání hráčů fantasy.
 
Přátelé, koučové, soupeři a kamarádi, již příští týden 8.6. 2024 se koná naše tradiční „sešlost“ koučů z Ligy bláznů. Toto již osmé setkání se bude konat opět v autocampu Trhovky na Orlíku a cca v 15.oo v Restauraci na Téčku je naplánováno předání cen třem nejlepším koučům v letošní F:L. Budou se též předávat putovní poháry pro nejlepšího kouče sezóny, pro týmového Mistra české a anglické fantasy a chystá se i další individuální ocenění pro vítěze Evropských pohárů.
 
363307602_10232323425251765_2276053045662616724_n.jpg
 
- Nebudou se předávat jen ceny za umístění. Přítomna bude většina členů našeho pracovního týmu a tak bude o čem debatovat, co vylepšit a změnit v našich soutěžích Ligy bláznů. Dnes si již téměř nikdo nevzpomene na paniku, kdy po ukončení na Sazka fantasy nebyly u nového provozovatele na fantasy u sport.cz oblíbené duely. Naštěstí jsme vlastními silami díky "sešlosti" z Orlíku vše zvládly, toto soutěžení zachovaly a víceméně se jelo vše po staru, duely, postupy - sestupy atd. Setkání a diskuze je potřeba, na paškálu toho bude hodně ... 
 
- Velkým tématem bude i fantasy Premier League, která se po ukončení Sazka fantasy letos poprvé rozjela přímo na originálu fantasy.premierleague.com. Pro tuto soutěž bychom rádi připravili pro hráče Ligy bláznů český návod, jak tuto soutěž hrát a jak využívat a používat její vychytávky.
 
- Nebude chybět večerní grilování, pivečko a Classic Rock. Možná se budou hrát šipky nebo bowling? Kdo by chtěl přenocovat, tak u Andreje na "southforku" je možné postavit stan, nebo přespat v autě.
 
1-web2023_5.jpg

- Účast je ryze dobrovolná a doufáme, že se někdo nový koho osobně neznáme, objeví v dresu svého klubu.wink  Bude zde většina našeho pracovního týmu, který se podílí na výsledkovém servisu a chodu webových stránek. Na webu v archivu si můžete prohlédnout fotogalerie a reporty z předešlých sedmi sešlostí, nahlédnout můžete >> ZDE.
- Srdečně jste všichni zváni, s Andrejem se na vás moc těšíme. Kdo jste nás ještě nekontaktoval a chcete se zúčastnit, tak mi napište SMS zprávu nebo zavolejte na 776 105 706.
 
(Jirka Marval - Pirates)