Jdi na obsah Jdi na menu

Přihlášení do české fantasy

Dne 26.6. 2024 byla spuštěna nová sezóna Fantasy pro 2024/2025 na Sport.cz. Loňští účastníci si musí nejen „oživit“ svůj tým včetně názvu a vybrat znovu komu fandí (pište prosím stejné názvy vašich týmů jako loni), ale musí se i přihlásit do jednotlivých soutěží Ligy bláznů. Kdo kam patří a pokyny pro přihlašování najdete >> ZDE.

chanceliga3_500.jpg

NOVÍ ZÁJEMCI o účast v LIZE BLÁZNŮ, co s námi ještě nikdy nehráli, se mohou hlásit do soutěže  >> OKRESNÍ PŘEBOR Ligy bláznů.  Přihláška je možná ihned, stačí kliknout na předchozí odkaz.

V průběhu podzimu se na rozdíl od všech ligových soutěží Ligy bláznů tato soutěž uzavírat nebude. Můžeme čekat třeba až dvojnásobný nárůst, neb kdo v průběhu soutěže ještě vstoupí mezi nováčky, přinese si sebou všechny body od 1. kola.

Účast v podzimní části Okresního přeboru je startovací a rozjezdová dráha pro 76 nejlepších, kterým nabídneme účast v čtyřech jarních skupinách v Divizi. Zde se také již budou hrát duely a navíc se bude bojovat o 12 postupových míst do 3. ligy.

Děkujeme za váš zájem že s námi hrajete, přejeme co nejlepší bodové výsledky.


- S drtivou většinou hráčů z 1. a 2. ligy je naše organizačně pracovní skupina Ligy bláznů v kontaktu. Žádáme nové týmy o zaslaní nazvu vašeho týmu na email fantasyliga@volny.cz, budeme s vámi v kontaktu a značně nám to ulehčí práci s přípravou a rozlosováním soutěží nového ročníku. 

- Sledujte naše stránky, upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu.

- Fantasy Liga bláznů funguje již 11 let, přehled všech odehraných ročníků naleznete >> ZDE.

(Pirates, OCHD)