Jdi na obsah Jdi na menu

Fantasy liga 2023/2024 je ukončena, co dál?

Jedenáctý ročník Ligy bláznů je ukončen, konečné tabulky jsou všechny zveřejněny (svou soutěž naleznete v menu >> FORTUNA LIGA). Nová sezóna fantasy 2024/2025 začíná 20. července 2024 a i naše webovky si dají krátkou 14-ti denní pauzu, pauzu si můžete dát i vy …

konec-fantasy.jpg


V sobotu 8.6. 2024 nás čeká víkendová sešlost hráčů fantasy na Orlíku, kam jste všichni zváni. Sešlost je spojená s předáním cen třem nejlepším koučům v letošní F:L, budou se též předávat putovní poháry. Pohár pro nejlepšího kouče sezóny, pro týmového Mistra české a anglické fantasy +  "puťáky" pro vítěze Evropských pohárů (více info o sešlosti >> zde). 

1-web2023_2.jpg


Po zveřejnění fotogalerie a reportu z víkendové sešlosti, bude od 10. června krátká 14-ti denní „webová odstávka“ a od 24. června vám budeme postupně nejprve servírovat podrobné rekapitulace letošní sezóny ze všech soutěží. Poté budou zveřejněny různé kuriozity a statistiky jako loni (můžete si je připomenout po rozkliknutí modrého odkazu).

- Přehled a statistika, komu fandí fantasy koučové
- Nejčastější koučové ve výběru kola
- Nejčastější vítězové kola
- Nejvyšší bodové zisky v sezóně
- Největší propadáky, Okurky sezóny


To nejdůležitější nakonec

Přesuny v soutěžích (postupy, sestupy, obsazení nejnižších soutěží atd.) bychom chtěli začít s vámi realizovat od 11. července. Napište nám proto již nyní email s názvem vašeho týmu, na adresu fantasyliga@volny.cz, abychom Vás mohli kontaktovat, kam do jaké soutěže Ligy bláznů máte vstoupit. Jde nám o to, aby proběhlo hladké sestavení soutěžních skupin pro podzim (týká se především týmů z Divizí a OP).

(Pirates, OCHD)