Jdi na obsah Jdi na menu

Liga bláznů 2024/25, obsazení soutěží, přihlašování

12. ROČNÍK FANTASY pod hlavičkou LIGY BLÁZNŮ se blíží (archiv všech odehraných ročníků najdete >> zde).

Letošní ročník startuje 19. července 2024 a v našich soutěžích se rozehraje 9. ročník soutěží se vzájemnými „duely týmů“ ve skupinách, přestože sport.cz tuto herní variantu nenabízí. Bude se hrát jako každý rok o mistrovský titul, sestupy a postupy …

1-fantasy-na-web794x_2024.jpg


Někdo se do vypsaných skupin a soutěží Ligy bláznů přihlásil, ihned po přečtení článků s ohlédnutím za sezónou 2023/24. Většina fandů fotbalu je duchem na Euru a novou fantasy s přihlášením nechává u ledu. Ano ještě je čas, ale sezóna FANTASY 2024/2025 startuje již za 13 dnů. Proto je zde naše první „OFIKO VÝZVA“ koučům k přihlašování svých týmů do jednotlivých herních skupin Ligy bláznů.

fantasyfotbal_13d.jpg

Aby se vše stihlo a soutěže byly obsazené, stanovily jsme DEADLINE pro přihlášení loňských účastníků pro 1,2 a 3. ligu na 16.7. 2024 v 24.oo hod. Poté se neobsazená místa budou doplňovat týmy z nižších soutěží.

Níže přinášíme aktuální seznam účastníků, kdo v které soutěži má právo účasti, dle loňského umístění. Hlaste se jen do soutěže, kam patříte, pro vstup jsou pod každou ligou odkazy pro přihlášení. Předem Vám děkujeme za spolupráci.


1-liga-ob_1v.jpg

- vstup do 1. Ligy bláznů >> zde


2-liga-ob_1v.jpg

- vstup do 2.A Ligy bláznů >> zde

- vstup do 2.B Ligy bláznů >> zde


3-liga-ob_1v.jpg

- vstup do 3.A Ligy bláznů >> zde

- vstup do 3.B Ligy bláznů >> zde

- vstup do 3.C Ligy bláznů >> zde

- vstup do 3.D Ligy bláznů >> zde

Tým Pepekgunner se vzdal své účasti ve 3A LIZE a bude nahrazen týmem Cihelna hráč martin šlajchrt, který byl původně zařazen do DIVIZE B.


4-divize-ob_2v.jpg

- vstup do Divize A, Ligy bláznů >> zde

- vstup do Divize B, Ligy bláznů >> zde


Seznam týmů s právem účasti v SUPERLIZE a odkazem na přihlášení >> zde.

NOVÍ ZÁJEMCI o účast v LIZE BLÁZNŮ, co s námi ještě nikdy nehráli, nebo ti co loni na to "pekli" a v seznamech soutěží nejsou, se mohou hlásit do soutěže OKRESNÍ PŘEBOR A - Liga bláznů. Okresní přebor je pro prvních 100 zájemců a bude se již v průběhu podzimu bojovat o postupy do jarní Divize C + D. Přihláška je možná ihned, stačí kliknout na předchozí modrý odkaz.

Pokud s herní skupinou Ligy bláznů nejste v kontaktu přes facebook, napište emailem název vašeho týmu na fantasyliga@volny.cz (pokud jste tak již neučinili), značně nám to ulehčí práci s přípravou nového ročníku. 

Ještě jednou děkujeme za spolupráci.

(OCHD + Pirates)

PS: další článek o přihlašování zde na webu bude vydán 10.7. 2024.