Jdi na obsah Jdi na menu

Liga bláznů 2024/25, obsazení soutěží a již přihlášení.

(aktualizováno 14.7.2024)  Start 12. ročníku FANTASY pod hlavičkou LIGY BLÁZNŮ se blíží. Není tak hektický jako loni, neb pokračujeme dále na Sport.cz/fantasy, přestože se zrodila další česká fantasy a to na iSport.cz (o té se píšeme detailně v závěru tohoto článku).
 
na-znacky2024.jpg
 

Někteří koučové již do vypsaných skupin přihlásili své týmy, někteří stále ještě NE, aktuálně je 117 přihlášených. Fantasy startuje za 9 dní, proto je zde naše druhá výzva k přihlašování pod názvem „NÁSTUP NA ZNAČKY“. Jelikož ofiko fantasy soutěž nemá duely týmů, tak rozlosování zápasů ve skupinách budeme opět vytvářet sami. Aby se vše stihlo a soutěže byly obsazené, stanovily jsme DEADLINE pro přihlášení loňských účastníků pro 1,2 a 3. ligu na úterý 16.7. 2024 v 24.oo hod. Poté se neobsazená místa budou postupně doplňovat týmy z nižších soutěží.

Níže přinášíme přehled soutěží, kdo v které má právo účasti hrát a aktuální seznam již přihlášených účastníků. Pro každou soutěž jsou zde u tabulek stále aktivní odkazy pro vstup, aby opozdilci nemuseli přihlášení složitě vyhledávat. Čím dříve se přihlásíte, tím lépe, předem Vám děkujeme za spolupráci.

TABULKY BYLY AKTUALIZOVÁNY 14.7.2024


1-liga-super-ob_3v.jpg

- odkaz pro vstup do 1. Ligy bláznů >> zde
- odkaz pro vstup do Superligy bláznů >> zde

2-liga-ab_3v.jpg

- odkaz pro vstup do 2.A Ligy bláznů >> zde

- odkaz pro vstup do 2.B Ligy bláznů >> zde


3-liga-ab_3v.jpg

- odkaz pro vstup do 3.A Ligy bláznů >> zde

- odkaz pro vstup do 3.B Ligy bláznů >> zde

Tým Pepekgunner se vzdal své účasti ve 3A LIZE a bude nahrazen týmem Cihelna hráč Martin Šlajchrt, který byl původně zařazen do DIVIZE B.

3-liga-cd_3v.jpg
- odkaz pro vstup do 3.C Ligy bláznů >> zde

- odkaz pro vstup do 3.D Ligy bláznů >> zde


4-divize-ob_3v.jpg

- odkaz pro vstup do Divize A, Ligy bláznů >> zde

- odkaz pro vstup do Divize B, Ligy bláznů >> zde


NOVÍ ZÁJEMCI o účast v LIZE BLÁZNŮ, co s námi ještě nikdy nehráli, nebo ti co loni na to "pekli" a v seznamech soutěží nejsou, se mohou hlásit do soutěže >> OKRESNÍ PŘEBOR A - Liga bláznů. Okresní přebor je pro prvních 100 zájemců a bude se již v průběhu podzimu bojovat o postupy do jarních skupin Divize. Přihláška je možná ihned, stačí kliknout na předchozí modrý odkaz.


S drtivou většinou hráčů z 1. a 2. ligy je naše organizačně pracovní skupina Ligy bláznů v kontaktu, to již ale plně neplatí pro soutěže 3. Ligy a Divize. Pokud Ligu bláznů nesledujete na facebooku, napište nám název vašeho týmu na email fantasyliga@volny.cz (pokud jste tak již neučinili), značně nám to ulehčí práci s přípravou a rozlosováním soutěží nového ročníku. 

PS: dne 9.7. 2024 vznikla a byl vypsán start druhé fantasy na iSport.cz, která poběží souběžně s tou stávající. My budeme v duelech a všech pravidelných soutěžích Ligy bláznů pokračovat na Sport.cz. Přesto je to lákadlo a výzva, tak pokud si budete chtít novou soutěž vyzkoušet a poměřit i zde svůj um s tradičními hráči a jejich týmy z LB, tak jsme herní mini-ligu Ligy bláznů vytvořily i zde.

Aby se to ale nepletlo se soutěžemi na Sport.cz, nazvali jsme jí trochu odlišně „Blázni z fantasy“. Až se zaregistrujete na iSport.cz a vytvoříte si svůj tým, tak vstupní kód do skupiny je UTQLWET, nebo klikněte na tento odkaz https://fantasyliga.cz/miniligy/pripojit/UTQLWET


Porovnání obou českých fantasy a všechny jejich rozdílnosti velmi hezky komentuje na youtube.com ve svém okénku VojtaFPL. NOVÁ FANTASY PRO ČESKOU LIGU! JAKÉ JSOU ROZDÍLY V PRAVIDLECH? JAKÁ FANTASY JE LEPŠÍ? Odkaz najdete níže pod obrázkem.

fantasy2024.jpg

- odkaz na video >> ZDE.
 
(Pirates, OCHD)