Jdi na obsah Jdi na menu

Obsazení soutěží FLB a rozlosování duelů

Páteční předehrávkou úvodního kola ročníku 2024/2025 začala nejen první fotbalová liga pod názvem CHANCE LIGA, začal i 12. ročník FANTASY LIGA BLÁZNŮ (FLB). 

titulka-velka-794x.jpg


Po zveřejnění čtvrtečního článku START SOUTĚŽÍ v Lize bláznů, jsem byl zavalen zprávami, především z řad háčů Divize, do které 3. ligy se mají přidat? Po našem vyhlášeném "deadline FLB" totiž došlo k mnoha nečekaným změnám počínaje hned od 1. ligy až po Divize, které se zrušili. Skladba jednotlivých skupin s účastnickým obsazením se najednou měnila na poslední chvíli v posledních hodinách před startem.

Proto musím vyseknout poklonu našim kamarádům Mírovi Štechovi a Fandovi Řezáčovi za 100% a okamžitou aktuální přípravu rozjezdu FLB, kterou vám díky nim již nyní můžeme v řádcích níže přinést. Modré odkazy v názvech soutěží vás přenesou do našich "google tabulek", kde najdete své soupeře pro 1. kolo a všechny účastníky v dané skupině (rozlosování celé sezóny přineseme v nejbližších dnech).

OBSAZENÍ SOUTĚŽÍ a ROZLOSOVÁNÍ DUELŮ pro 1. kolo

 >> 1. Liga bláznů (hraje se o titul mistra FLB, šest týmů bude sestupovat)
 
>> 2.A Liga bláznů; >> 2.B Liga bláznů (tři týmy z každé skupiny hrají o postup, šest týmů z každé bude sestupovat)
 
>> 3.A Liga bláznů; >> 3.B Liga bláznů; >> 3.C Liga bláznů; >> 3.D Liga bláznů (tři týmy z každé skupiny hrají o postup, tři z každé budou sestupovat)
 
PS: pokud jste se nenašli v obsazení a losu skupiny, kde jste byli původně zapsaní, podívejte se do skupin o třídu výše, určitě se v nějaké najdete. Je možné že jsme vás přeřadili a nestačili kontaktovat, bylo to hodně hektické. Pokud jste v jiné skupině s aktuálním rozlosováním, než jsme zveřejnili v článku Liga bláznů 2024/25, obsazení soutěží a již přihlášení, přidejte se nově i do příslušné skupiny na Sport.cz.

>> OKRESNÍ PŘEBOR: tato liga žádné rozlosování nemá, není uzavřená a v průběhu podzimu se může přidat kdokoliv z nováčků, nebo z vyřazených z loňského ročníku. Celý podzim se se hraje běžným způsobem na Sport.cz, tj. "bodovací žebříček" o pořadí koučů a jejich týmů v této této skupině. 

Zájem o účast v OP je poměrně velký a tak je pravděpodobné, že až 76 nejlepších týmů bude již pro jarní část vyzváno k zařazení do některé ze skupin znovuzrozené DIVIZE. Zde se již budou hrát také duely, jako ve vyšších soutěžích a bude se hrát v každé skupině o 3 postupová místa do 3. Ligy bláznů.

Žádáme proto kouče týmů z Okresního přeboru, aby nám zaslali název svého týmu na email fantasyliga@volny.cz, značně nám to ulehčí práci s přesuny a obsazením Divizí pro jarní část.


Přejeme všem hodně štěstí do nové fantasy sezóny, hodně bodů a splnění vytyčených cílů. Za pracovní webový tým zdraví Pirates cheeky