Jdi na obsah Jdi na menu

Přihlášení do české FANTASY sezóna 2024/2025

(zveřejněno 26.6.2024) Dnes byla spuštěna nová sezóna Fantasy 2024/2025 na sport.cz/fantasy. Loňští účastníci si musí obnovit svůj tým včetně názvu a vybrat znovu komu fandí (pište prosím stejné názvy vašich týmů jako loni, dejte ale první písmeno jako velké, líp to v tabulkách vypadá) .

fantasy2_www.jpg

Zatím nic jiného dělat nemusíte laugh ... Všechny ligové skupiny, kde se budou hrát tradiční DUELY TÝMŮ, se musí znovu zakládat a vy se tam budete muset znovu přihlašovat. Ligy bláznů zatím nehledejte, vyčkejte cca 3 dny, neb nyní by se tam přihlásil každý i ten kdo tam nemá co dělat (víme jak to bylo loni) ...

Vydáme zde na stránkách kompletní INFO s novým obsazením soutěží pro 2024/2025, kde již budou rozděleni sestupující postupující atd. Loňské účastníky poté budeme kontaktovat přes sociální sítě nebo email. Bylo by super, kdyby jste zasílali všichni emailem název vašeho týmu na fantasyliga@volny.cz (pokud jste tak již neučinili), značně by nám to ulehčilo práci.


NOVÍ ZÁJEMCI o účast v LIZE BLÁZNŮ, co s námi ještě nikdy nehráli, se mohou hlásit do soutěže OKRESNÍ PŘEBOR A - Liga bláznů. Okresní přebor A je pro prvních 100 zájemců a bude se bojovat o postupy do Divize, přihláška je možná ihned, stačí kliknout na předchozí odkaz.

V této skupině se DUELY TÝMŮ nehrají, soutěž funguje jen jako žebříček, dle základních pravidel sport.cz. Také zde žádáme nové hráče o zaslání názvu svého týmu na fantasyliga@volny.cz.

Předem děkujeme za spolupráci

(OCHD, Pirates)