Jdi na obsah Jdi na menu

Rozjezd FANTASY je za námi

Tak nám to začalo … rozjezd fantasy máme za sebou, je odehrané 1. kolo. O obsazení celoročních soutěží Fantasy Ligy Bláznů (FLB), které bylo tradičně komplikované nevalnou komunikací zainteresovaných hráčů. jsme již psali v článku >> Obsazení soutěží FLB a rozlosování duelů. Rozjezd FANTASY je za námi, co nás v nejbližších dnech čeká a co nemine?

fantasyfotbal4_225.jpg


 

První a druhá liga je našlapaná na 100% prověřenými týmy a hráči, kteří fantasy chtějí hrát a berou jí vážně. Oddělilo se zrno od plev, máme se na co těšit. Bude to opravdu řežba nejen o titul, udržet se v nejvyšší soutěži nebude také jednoduché. Druhé lize díky postupujícím a zařazeným nováčkům na "divokou kartu" predikujeme letos srovnatelnou kvalitu s 1. ligou. Postoupit do nejvyšší soutěže procházka růžovým sadem určitě nebude. 

S obsazením 3. ligy to byla vetší řehole, ale díky snaživým hráčům z loňské divize jsme ji naplnili také na 100 %. Zde se také předpokládá větší herní kvalita oproti loňskému ročníku.

Divizi jsme se rozhodli pro podzimní část nevypsat a o pár zbývajících týmů jsme posílili nováčkovský Okresní přebor. 



NOVÁ KREV fantasy je tady, může se již po podzimu dokonce pumpovat do vyšších pater FLB, vše záleží na aktivitě zúčastněných … Nejnižší soutěž je vždy nazývána "rozjezdy pro hvězdy", tak jsme všichni zvědavi, koho to letos přinese a vystřelí do podvědomí. 

V Okresním přeboru byla pro první kolo přihlášena téměř stovka nováčků. V průběhu podzimu se na rozdíl od všech ligových soutěží FLB tato soutěž uzavírat nebude. Můžeme čekat třeba až dvojnásobný nárůst, neb kdo v průběhu soutěže ještě vstoupí mezi nováčky, přinese si sebou všechny body od 1. kola.

Pokud s námi budou zainteresovaní hráči Okresního přeboru prostřednictvím facebooku nebo přes email fantasyliga@volny.cz komunikovat a sbírat body, mají vše ve svých rukou. Účast v podzimní části Okresního přeboru je startovací a rozjezdová dráha pro 76 nejlepších, kterým nabídneme účast v čtyřech jarních skupinách v Divizi. Zde se také již budou hrát duely a navíc se bude bojovat o 12 postupových míst do 3. ligy.

Jak na tom nováčkové z Okresního přeboru výkonnostně budou v konfrontaci s vámi, budete moci porovnávat v Žebříčku koučů 2024/2025, kde bude hned při startu fantasy cca 350 hráčů.


info-titulka.jpg

PS: Dnes by na Sport.cz měla proběhnout uzávěrka bodů, a tak již zítra večer bychom chtěli na vás hrnout naše tradiční informace. Postupně od zítřka v týdnu zveřejníme:

- Žebříček koučů + Duely, výsledky a tabulky 1. + 2. ligy

- Duely, výsledky a tabulky 3. ligy + Žebříček týmů Okresního přeboru

- Majkův neobjektivní sloupek "Co týden dal a dá" + soutěž "Bojujte za svůj klub"

- Okrajově přineseme i informace o fantasy iSport

(Pirates + OCHD)