Jdi na obsah Jdi na menu

Seznam spustil novou sezónu fantasy

Druhá sezóna fotbalové Fantasy na Sport.cz byla zahájena. Můžete opět registrovat své týmy, postavit ten nejsilnější kádr a ukázat, jak rozumíte fotbalu. Hurá do boje. Fanoušci fantasy fotbalových her si i v letošní sezoně přijdou na své. Chance liga, jak se česká nejvyšší soutěž v nové sezoně bude jmenovat, slibuje pro tipéry pořádnou zábavu 

Tak zní úvodní řádky z oficiální stránky provozovatele. Bohužel druhý ročník nenavazuje úplně na minulou sezónu a vy si při opětovném oživení vašeho týmu musíte znovu vybrat tým, kterému fandíte, znovu zadat název vašeho týmu a znovu se přihlásit do soutěže, kam patříte. Zůstalo vám pouze jméno trenéra, které je navázáno na BankID. Proto jako správci webovek a šedá eminence Ligy bláznů apelujeme s Františkem na loňské účastníky, aby použili stejný název týmu jako v loňské sezóně. 

pozv2024.jpg


- Dále na Seznamu píšou, že v nové sezóně vyhrát můžete opět spoustu skvělých cen jako nadupaný notebook, 4k televizi, PlayStation a další. Liga startuje už 19. července pátečním zápase mistrovské Sparty s Pardubicemi.

- Tipéři se můžou těšit na několik novinek. Před novým ročníkem fantasy se optimalizovaly ceny hráčů a sestavit si tým tak bude daleko jednodušší. K tomu přispěje i fakt, že byl navýšen základní budget na 100 milionů a 110 milionů pro hráče s ověřeným účtem na Seznamu.
- Drobných změn doznal i systém bodování. Původní „Střely na bránu“ nahradily plus minus body za vítězný či prohraný zápas. Nově je také připsání bodů za čisté konto podmíněno odehráním minimálně 60 minut.
 
bodovani-2024_25.jpg
- Všechna detailní PRAVIDLA, jak přihlásit tým, vytvořit sestavy, dělat přestupy a bodování pro novou sezonu fantasy 2024/2025 najdete ZDE.
 
- Hráči a koučové z fantasy si mohou sestavovat svůj vysněný tým již teď a vyzkoušet si cvičnou sestavu. Na koho ve svém kádru nezapomenout? Pokud si chcete nechat poradit koho nasadit do základu, tak více se dozvíte v "ofiko" článku, odkaz >> zde
 

titulka-webu-lb.jpg

Naše soutěže Ligy bláznů otvíráme na "ofiko" stránkách sport.cz/fantasy postupně. Některé se dají najít a dá se již do nich i přihlásit. Naše soutěže na sport.cz/fantasy přidáváme v souvislosti s rekapitulací minulé sezóny, kde je jasně stanoveno, kdo má právo účasti v dané soutěži, postupu a kdo sestupuje, včetně odkazů na přihlášení.

Zveřejněné zmiňované soutěže a rekapitulace:

- 1. Liga bláznů, zveřejněno 24.6. odkaz >> zde.

- 2. Liga bláznů, zveřejněno 27.6. odkaz >> zde.

- 3. Liga bláznů, zveřejněno 29.6. odkaz >> zde.

Další soutěže tj. DIVIZE Ligy bláznů a Okresní přebor, budou na webu přidány v neděli.

NOVÍ ZÁJEMCI o účast v LIZE BLÁZNŮ, co s námi ještě nikdy nehráli, se mohou hlásit do soutěže OKRESNÍ PŘEBOR A - Liga bláznů. Okresní přebor A je pro prvních 100 zájemců a bude se bojovat o postupy do Divize, přihláška je možná ihned, stačí kliknout na předchozí odkaz.

V této skupině se DUELY TÝMŮ nehrají, soutěž funguje jen jako žebříček, dle základních pravidel sport.cz. Zde žádáme nové hráče o zaslání názvu svého týmu na fantasyliga@volny.cz, aby jsme s vámi i do budoucna mohli počítat. Naše soutěže LB fungují již 11 let, kompletní přehled vítězů a archiv všech ročníků najdete v menu >> ARCHIV SOUŤĚŽÍ, nebo též ve vylepšené >> SÍŇI SLÁVY, která prošla velkou obměnou.

(Pirates)