Jdi na obsah Jdi na menu

Web, co se kdy zveřejňuje

Webovky šlapou velmi slušně, co se návštěvnosti týče, za náš redakční tým velká spokojenost. Na web se naučila chodit opět další početná skupina nových čtenářů, což je vidět v počtu přístupů a zobrazených stránek.
V červenci se měsíční počet čtenářů navýšil na 2 808 unikátních přístupů ( opakovaných bylo 7 199) a bylo zobrazeno 14 898 příspěvků.
 
info-titpl_fl2.jpg

Přicházíme proto s informací „CO, KDY“ můžete od nás očekávat při zveřejňování tabulek a článků, které je závislé na uzávěrce bodů na Sport.cz. 

Body na Sport.cz se poměrně brzo načítají každému do sestavy v den zápasu. Ještě pak se ale přepočítávají a upřesňují, čeká se vždy na pondělní zasedání komise LFA a potvrzení střelců. Konečná uzávěrka bodů je vždy až 48 hodin po skončení posledního zápasu kola, pak se již žádné dopočty nekonají. Při hracím rozvrhu pátek, sobota, neděle je uzávěrka v úterý večer.  

PRVNÍ AKTUÁLNÍ INFORMACE z odehraného fantasy kola u nás na webu očekávejte proto až ve středu. Informace budou vždy zveřejňovány cca v tomto sledu:

- středa >> Žebříček koučů + Souhrnné tabulky FLB 

- čtvrtek >> Duely a tabulky z 1. LB + 2.LB

- pátek >> Duely a tabulky 3. LB

- sobota >> Okresní přebor

- neděle >> Duely a tabulka Superliga 

Na hlavní stránce webu je vždy pod sebou seřazeno 30 aktuálních příspěvků, potom mizí. Články a příspěvky z jednotlivých kol však najdete po celou sezónu v hlavním menu CHANCE LIGA a jejích rubrikách.  

Mezi tyto pravidelné ligové rubriky, budou různě vkládány další příspěvky tj; TOP 10 koučů kola, Bojujte za svůj klub, Co fotbalový týden dal. Jak se rozjede Premier League, tak přibydou ještě i příspěvky a články z FPL.
 
PS: Základní skupina FPL >> LIGA BLÁZNŮ 2024/25 již byla obnovena, hráči co se jí účastnili v loňské sezóně, tam zůstali. Pro nové zájemce o FPL již funguje přihlášení. Odkaz a info >> zde
 
(pirates + OCHD)