Jdi na obsah Jdi na menu

2. Liga bláznů po 1. kole F:L

Druhá výkonnostní soutěž v Lize bláznů prošla poměrně velkou týmovou obměnou. Do první ligy postoupilo nejlepších šest loňských týmů, naopak z první ligy pět týmů do druholigových soutěží spadlo. Z loňské druhé ligy sestupovalo celkem jedenáct týmů, naopak jedenáct nových týmů mělo postoupit z třetí ligy do druhé . Bohužel díky přechodu ze Sazka Fantasy na Fantasy Fotbal na  sport.cz se obě skupiny Ligy bláznů nepovedlo naplnit na 30 účastníků.

 

 


1.kb_duely2_ligy.jpg

- Po prvém kole se skupina 2.A ozdělila jen na vítěze a poražené. Vysoké bodové zisky zaznamenaly vítězné týmy Pirates (70), Lineker (67), Koblihator (64). Naopak Marrvi dokázal zvítězit na 47 bodů. Mimo jasných duelů byly některé výsledky těsné. Některé velmi těsné. Dokonce tak těsné, kdy jeden na 55 bodů vyhrál, ten druhý na 54 prohrál.

- Také skupina 2.B v druhé lize se rozdělila jen na dvě části. Zde se blýskly vysokými zisky týmy Pirates (70), Pepogn (68), Maverick65 (65). Los byl nemilosrdný, zatímco Foriocalcio vítězí na 49 bodů a DeAngelo76 dokonce na pouhých 41 bodů, tak tým 9milan9 zažívá v rozjedu soutěže zklamání. Prohrává na 51 bodů.


1.k_tabulky2_ligy.jpg


V 2. Lize bláznů budou v sezóně 2023/24 fungovat dvě skupiny s 28 účastníky. Do rozehrané soutěže nelze vstoupit ani jí doplňovat. Z každé skupiny tři nejlepší týmy postupují do 1. ligy. Z každé skupiny čtyři nejhůře umístěné týmy sestoupí do 3. ligy.

Rozlosování a duely týmů obou skupin pro základní část F:L naleznete samostatně pro 2A.ligu >> ZDE, pro 2B.ligu >> ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář