Jdi na obsah Jdi na menu

Divize Ligy bláznů po 35. kole + Okresní přebor

DIVIZE a její ligy v Ligy bláznů mají za sebou první rozjezdový ročník. Po podzimu se ze "stovky" nováčků podařilo zařadit 60 nejlepších týmů dle žebříčku do čtyř šestnáctičlenných rozjezdových skupin. Zde se hrály také již duely jako ve vyšších soutěžích. Díky žádostem a zájmu dalších hráčů o účast v LB se vytvořila ještě nová nejnižší soutěž a skupina pro OKRESNÍ PŘEBOR.

1modrae2.jpg

V každé divizní skupině se bojovalo minimálně o 3 postupová místa do 3. ligy, nepostupující týmy zůstanou ve svých skupinách. Pro novou sezonu 2024/25 se skupiny budou rozšiřovat na klasických 30 účastníků a doplní se týmy z Divize a Okresního přeboru, které letos na jaře v základních skupinách nefigurovaly. 

- Žádáme týmy a jejich kouče s kterými zatím nejsme v kontaktu o zaslání svého emailu s názvem týmu, na adresu fantasyliga@volny.cz, aby proběhlo hladké sestavení divizních skupin pro podzim. 

Podrobný report z letošní sezóny a divizních skupin se připravuje, bude vydán cca v polovině června. INFO a instrukce s přesunem pro zainteresované budou zveřejněny nejpozději 14 dní před rozjezdem nové sezóny, ten je stanoven na 20. července 2024.


- Z DIVIZNÍ skupiny A postupují do 3. ligy týmy: Hellfire Club, Torpédo Bahana, Malenovice. Koučové postupujících týmů napište email s názvem týmu na adresu na adresu fantasyliga@volny.cz, aby jsme vás zařadili do vyšší soutěže.

divizea_35k_tab_due.jpg

 Výsledky všech duelů z jarní sezóny z Divize A naleznete v google tabulce >> ZDE.


- Z DIVIZNÍ skupiny B postupují do 3. ligy týmy: FC ČAMLÍKOV, SKS sever, Lamsova jedenáctka. Koučové postupujících týmů napište email s názvem týmu na adresu na adresu fantasyliga@volny.cz, aby jsme vás zařadili do vyšší soutěže.

divizeb_35k_tab_due.jpg

Výsledky všech duelů z jarní sezóny z Divize B naleznete v google tabulce >> ZDE.


- Z DIVIZNÍ skupiny C postupují do 3. ligy týmy: Galactico, SK Strachkvas a Dynamo Sterbudweis. Vítěz FC Jablunkov postupuje díky průměru svého kouče v bodovému žebříčku na "Divokou kartu" až do 2. ligy. Koučové postupujících týmů napište email s názvem týmu na adresu na adresu fantasyliga@volny.cz, aby jsme vás zařadili do vyšší soutěže.

divizec_35k_tab_due.jpg

Výsledky všech duelů z jarní sezóny z Divize C naleznete v google tabulce >> ZDE.


- Z DIVIZNÍ skupiny D postupují do 3. ligy týmy: Kluci z cukrárny, HROSICI, OG team. Koučové postupujících týmů napište email s názvem týmu na adresu na adresu fantasyliga@volny.cz, aby jsme vás zařadili do vyšší soutěže.

divized_35k_tab_due.jpg

Výsledky všech duelů z jarní sezóny z Divize C naleznete v google tabulce >> ZDE.


DIVIZNÍ ŽEBŘÍČEK koučů a co bude dál.

Níže je TOP 10 celoročního pořadí koučů z Divize a Okresního přeboru, jejichž týmy v drtivé většině již hrají duely v divizních soutěžích. Kompletní žebříček všech 121 hráčů z Divize a OP je v google tabulce >> ZDE.

top10_35klb.jpg


TOP 30 koučů DIVIZE v 35. kole

lb-d-35-h.jpg


Konečné pořadí týmů jen z Okresního přeboru po 35. kole

lbop-35-t.jpg