Jdi na obsah Jdi na menu

Nejčastější koučové ve výběru kola v sezóně 2023/24

Letošního ročníku Ligy bláznů se účastnilo celkem 320 hráčů. Odhalujeme "hvězdy" loňské fantasy, tentokráte jsou to "nejčastější koučové ve výběru kola". Oproti sezóně 2022/2023, kdy se Ligy bláznů účastnilo "jen" 212 hráčů, nebylo tak snadné se nyní probojovat do výběru nejlepších. 

top10-koucu-nfcb-v-sestavach2023.jpg



Přestože to nebylo jednoduché, celkem 196 koučů se alespoň jednou v průběhu sezóny 2023/24 objevilo ve výběru kola a v TOP tabulce. Mnohdy, díky bodové shodě na konci TOP tabulky se do výběru propasírovalo více jak 10 koučů. surprise 

- Nejvíce účastí a zařazení, překvapivě neměl vítěz Bodovacího žebříčku Jirka Drha, ale PATRIK MAŇÁK. V TOP 10 se jako jediný objevil celkem 7x. yes 

- Druhý se šesti „záznamy“ v letošních výběrech TOP 10 je zapsán JIŘÍ KOBLIŽKA

- O pomyslné třetí místo pro nejčastěji zviditelňovaného kouče se dělí hned šest hráčských jmen, kteří se objevili v loňských sestavách pětkrát.  Jsou to Jsou to Jiří Drha, Jiří Suzka, Petr Nerad, Lukáš Mereda, Aleš Procházka a Rostislav Nálezný (hráči v tabulce jsou seřazeni dle lepšího umístění v žebříčku).

- Dále je v tabulce zveřejněn statistický počet koučů, kolik se jich objevilo v sestavě kola 4x a statistický počet koučů, se třemi zařazeními. 

top10-koucu_web_v-sestavach2023.jpg


- Kompletní a detailní přehled s počtem zařazení u každého hráče najdete barevně označené v naší google tabulce >> zde

- Tabulky TOP 10 včetně originálních titulek z sezóny 2023/2024 najdete >> zde

(pirates)