Jdi na obsah Jdi na menu

Přehled a statistika, komu fandí koučové z fantasy

TOP 10 OBLÍBENÝCH KLUBŮ MEZI HRÁČI FANTASY
- Uplynulou sezónu fantasy 2023/24 hrálo v Lize bláznů celkem 320 koučů a příznivců fotbalu. 

- Statistika komu koučové fandí, je trochu zkreslená. Nový provozovatel fantasy nás trochu svázal svými pravidly a nebyla možnost si vybrat „nefandím žádnému z těchto prvoligových“ hraju fantasy. Proto si mnozí vybírali tzv. „menší zlo“ a např. zbrojováci dali nejbližší Slovácko, nebo fandové Dukly pak Slávii nebo Bohemku ...

- Níže přinášíme TOP tabulka vybraných klubů, které si naši hráči fantasy v Lize bláznů vybrali. Mimo počtu fantasy koučů u jednotlivých klubů je v tabulce uveden i nejlepší kouč, který držel vlajku svého klubu nejvýše, včetně jeho umístění v letošním žebříčku LB.

top10_w_-fandove2023.jpg

- Do tabulky je započteno 25 koučů v hromadné skupině "ostatní týmy". Je v ní započteno 5 koučů z 1.FC Slovácko, 5 z FC Hradec Králové, 5 z SK Sigma Olomouc, 4 z MFK Karviná, 2 z FK Jablonec, 2 z FK Mladá Boleslav, 2 z FK Pardubice.


Ostatní TOP STATISTIKY A ZAJÍMAVOSTI SEZÓNY 2022/23

- Nejčastější koučové ve výběru kola >> zde  

PS: Nová Fantasy 2024/25 začíná 19. 7. 2024 ale DEADLINE pro přihlášení do soutěží ligy bláznů je 16.7.2024 v 24.oo hod, tak neváhejte s přihlaste se do soutěží a skupin, kam patříte. NOVÍ ZÁJEMCI o účast v LIZE BLÁZNŮ, co s námi ještě nikdy nehráli, se mohou hlásit do soutěže OKRESNÍ PŘEBOR A - Liga bláznů. Okresní přebor je pro prvních 100 zájemců a bude se již v průběhu podzimu bojovat o postupy do jarní Divize C + D. Přihláška je možná ihned, stačí kliknout na předchozí modrý odkaz.

(pirates)