Jdi na obsah Jdi na menu

Premier League, 38. kolo FPL

Výsledky duelů a ligové tabulky po 18. jarním kole + žebříček a info z 38. kola FPL. 

titpl_2023.jpg

​Anglická liga byla ukončena 38. kolem, hrálo se 19. května.


TOP 10 KOUČŮ/TÝMŮ KOLA a NEJLEPŠÍ SESTAVA

- Nejlepší sestavu kola připravil Tomáš Červencl s 97 body. Druhým nejlepším koučem se stal Martin Bielko, třetí se umístil Štěpán Hájek.

- Průměr v tomto kole činil v Lize bláznů 58 bodů/kouč.

top-10_38k.jpg

sespl_38k.jpg


ŽEBŔÍČEK FPL v LIZE BLÁZNŮ

- Počet soutěžících o nejlepšího kouče sezóny 2023/24 v této sezóně měl 72. účastníků. Po 38. kole nedošlo k žádné změně na prvních třech místech.

- Zvítězil Vojta FPL, který dělá super videa na youtube.com. Ukázal, že je velkým odborníkem a pro mnohé tak jeho produkt může být dobrou nápovědou a rádcem v příští sezóně. 

-  Na druhém místě se ztrátou 36 bodů se umístil Oli (Kalčo), který patří v naší soutěži také do kategorie VIP. Jeho můžete vidět v pořadech o PL na televizní stanici Canal+. 

- Třetí s odstupem dalších 46-ti bodů se umístil Jaroslav Mudra..

top-10_po38k.jpg

Aktuální průběžné pořadí všech koučů za 10. místem v žebříčku FPL Ligy bláznů naleznete >> ZDE


KONEČNÉ TABULKY soutěží Ligy bláznů po 38. kole respektive po 18. jarním kole. Letošní týmová půl-sezóna na premier.com skončila, známe nového mistra anglické Ligy bláznů. 

- V nejvyšší soutěži 1.LB PREMIER LEAGUE ani jeden z lídrů v posledním kole nezaváhal. O mistrovi tak rozhodovalo při shodě bodů v tabulce celkové jarní skóre. Výsledky duelů 38. kola >> zde.

Rozdíl ve skóre byl velký a z titulu se zaslouženě raduje Solaris, koučovaný Jaroslavem Mudrou. Druhé místo náleží týmu FC Alpy Třinec, který koučoval Patrik Palda. Marně v posledních kolech tuto dvojici naháněl Bossicek, koučovaný Karlem Petráčkem a musí se spokojit s třetím místem.

- Z nejvyšší soutěže sestupují dva týmy. O jednom bylo rozhodnuto již dávno, je to tým Róza Fc PL, tím druhým jsou Třebechovice, neb PIRATES ACS z organizačních důvodů soutěže sestoupit nemůže.

- Z 2.LB CHAMPIONSCHIP A měli postup jistý týmy Michals93 a Demonics Angels. Zřejmě uspokojeni úspěchem "vypustili" poslední zápas a nemohli se radovat z vítězství. Tím třetím postupujícím se nakonec stal tým PaPl a posunul se z čtvrtého místa na třetí, neb Jesteri nezvládli svůj klíčový zápas. Výsledky duelů 38. kola >> zde.

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B bylo o postupujících rozhodnuto již dříve, poslední kolo bylo již formalitou. Do nejvyšší soutěže postupuje z prvého místa Méďa, který měl stejně bodů jako druhý Appleton Team. O vítězi skupiny a konečném pořadí rozhodovalo celkové jarní skóre. Třetím postupujícím se stal Ipswich Town. Výsledky duelů 38. kola >> zde.
 
tab-po17_38.kole.jpg

INFORMACE k přesunům v soutěžích budou zainteresovaným zaslány, zatím nejsou umožněny. Doufáme že druhé ligy doplní koučové ostatních týmů, které jsou v hlavním žebříčku Ligy bláznů a jarní start zmeškaly ... V měsíci červnu bude zveřejněna do archivu LB tradiční podrobná rekapitulace sezóny. 

- ARCHIV letošní sezóny, tabulky a info ze všech kol anglické fantasy najdete v hlavním menu PREMIER LEAGUE, nebo >> ZDE.

- ARCHIV všech 5. ročníků PREMIER LEAGUE v Lize bláznů >> ZDE.