Jdi na obsah Jdi na menu

Liga bláznů po 2. kole FPL

Prvních pět ročníků anglické fantasy se hrálo s duely týmů na Sazka Fantasy, šestý se hrál již na fantasy.premierleague.com. Nyní v Lize bláznů probíhá již celkově sedmá sezóna (přehled, konečné tabulky a reporty z odehraných ročníků najdete níže v závěru článku).

pl_2024_titweb.jpg  

Na základě umístění a výsledků z loňské sezóny se hned od prvního kola hrají v sezóně 2024/2025 duelové "Head-to-Head" soutěže. Struktura a systém s postupy je následující:

- 1.LB PREMIER LEAGUE (soutěž pro 30 účastníků, po sezóně týmy umístěné dále od 25. místa sestupují do 2. ligy). Je zde 23 účastníků z loňska + 6 postupujících týmů z 2. ligy + virtuální soupeř AVERAGE, jehož výkonnost se řídí průměrem kola.
- 2.LB CHAMPIONSCHIP A (soutěž pro 18 účastníků, po sezóně 3 nejlepší týmy postupují do 1. ligy)
- 2.LB CHAMPIONSCHIP B (soutěž pro 16 účastníků, po sezóně 3 nejlepší týmy postupují do 1. ligy)
  (tyto soutěže se uzavřely 1. kolem Premier League, do soutěží již nelze vstoupit)

TABULKY A VÝSLEDKY DUELŮ

- V 1.LB PREMIER LEAGUE je po druhém kole již jen šest týmů s plným počtem bodů. Vede FM City, druhý je Tomket21, třetí Ztratacasu. Při shodě bodů určuje pořadí v tabulce celkové skóre. Po druhém kole ještě šest týmů stále čeká na první bodík. Výsledky duelů 2. kola >> ZDE, rozlosování zápasů pro příští kolo >> ZDE.

 - V 2.LB CHAMPIONSCHIP A vévodí pořadí FC Evaldo Heřmaň, bez porážky jsou ale ještě další tři týmy. Momentálně je druhý Kilda23, třetí 100mi down the drain a kontakt s nimi drží Dycky Most. Stále bez bodu jsou tři týmy. Výsledky duelů 2. kola >>ZDE, rozlosování zápasů pro příští kolo >> ZDE

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B se usadil v čele Bystrc Millwall FC, s plným počtem bodů jsou ještě tři další týmy. Na druhém místě je tým Jedeme, na třetím Keďul a šest bodů má také Los Vlachos. Bez bodu je ještě šest týmů. Výsledky duelů 2. kola >> ZDE, rozlosování zápasů pro příští kolo >> ZDE

2k_tab_2024.25.jpg

PS: pro opozdilce, nebo pro nové zájemce o duelové zápasy týmů, bude na jaře vytvořena Head-to-Head League LB. Pokud máte zájem, pište již nyní na email >> fantasyliga@volny.cz, na jaře vám zašleme automatický vstupní kód.

 

- Nejlepší SESTAVU KOLA v Lize bláznů připravil Jiří Malý pro svůj tým FC Evaldo Heřmaň, parádních 114 bodů. 

sespl_2k_2024.25.jpg


ŽEBŘÍČEK KOUČŮ

V nezměněném formátu pokračuje herní skupina LIGA BLÁZNŮ o nejlepšího kouče sezóny. V této skupině zůstali automaticky všichni loňští účastníci, kteří aktivovali svůj tým a udělali sestavu. Ten kdo zde není, může se kdykoliv v průběhu sezóny přihlásit po zakliknutí následného odkazu >> automaticky vstoupit

Po druhém kole se skupina rozrostla o tři účastníky, momentálně je zde hodnoceno 83 koučů. Níže jsou tabulky TOP 10, kompletní pořadí všech koučů žebříčku FPL Ligy bláznů naleznete >> ZDE. Průměr v tomto kole činil v Lize bláznů 72 bodů/kouč.

top-10_po2k.jpg

(pirates)


Fantasy PREMIER LEAGUE, archiv všech ročníků:

- 1. ročník 2018/19 >> zde

- 2. ročník 2019/20 >> zde

- 3. ročník 2020/21 >> zde

- 4. ročník 2021/22 >> zde

- 5. ročník 2022/23 >> zde

- 6. ročník 2023/24 >> zde