Jdi na obsah Jdi na menu

Liga bláznů po 3. kole FPL

Prvních pět ročníků anglické fantasy se hrálo již s vzájemnými duely týmů na herním portálu Sazka Fantasy, šestý se hrál premiérově na fantasy.premierleague.com. Nyní v Lize bláznů probíhá již celkově sedmá fantasy sezóna, kde se hraje o týmový titul mistra ligy, postupy, sestupy (konečné tabulky a reporty z odehraných ročníků najdete >> zde).

pl_2024_titweb.jpg  

Na základě umístění a výsledků z loňské sezóny se hned od prvního kola hrají v sezóně 2024/2025 duelové "Head-to-Head" soutěže. Struktura a systém s postupy je následující:

- 1.LB PREMIER LEAGUE (soutěž pro 30 účastníků, po sezóně týmy umístěné dále od 25. místa sestupují do 2. ligy). Je zde 23 účastníků z loňska + 6 postupujících týmů z 2. ligy + virtuální soupeř AVERAGE, jehož výkonnost se řídí průměrem kola.
- 2.LB CHAMPIONSCHIP A (soutěž pro 18 účastníků, po sezóně 3 nejlepší týmy postupují do 1. ligy)
- 2.LB CHAMPIONSCHIP B (soutěž pro 16 účastníků, po sezóně 3 nejlepší týmy postupují do 1. ligy)
  (tyto soutěže se uzavřely 1. kolem Premier League, do soutěží již nelze vstoupit)

TABULKY A VÝSLEDKY DUELŮ

- V 1.LB PREMIER LEAGUE po třetím kole odpadl jeden z lídrů, dalších pět týmů jede dál s plným počtem bodů. Při shodě bodů v tabulce se do čela nově probojoval díky nejlepšímu skóre Lupen stars 76 FPL. Druhý je nadále Tomket21, na třetí místo vystoupal Solaris. Po třetím kole ještě čtyři týmy stále čekají na první bodík. Výsledky duelů z posledního kola >> ZDE, rozlosování zápasů pro příští kolo >> ZDE.

 - V 2.LB CHAMPIONSCHIP A zeštíhlení lídrů proběhlo v druholigové skupině A, zůstávají bez porážky již jen tři týmy. Pořadí vévodí nově Kilda23 a odsunul FC Evaldo Heřmaň na druhé místo. Třetím v pořadí, kdo má také plný počet bodů je Dycky Most. Konečně zabral a poprvé bodoval jeden z velkých favoritů postupu Hellfire Club a vystoupal na 11. místo. Bez bodu jsou nadále ještě dva týmy. Výsledky duelů z posledního kola >>ZDE, rozlosování zápasů pro příští kolo >> ZDE

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B také v druholigové skupině B se zmenšil počet týmů s plným počtem bodů. Do čela se probojoval tým Jedeme, Bystrc Millwall FC klesl na druhou příčku, Los Vlachos zaujal 3. místo. Čtyři týmy poprvé bodovaly a bez bodu zůstávají dva týmy. Výsledky duelů z posledního kola >> ZDE, rozlosování zápasů pro příští kolo >> ZDE

3k_tab_2024.25.jpg

PS: pro opozdilce, nebo pro nové zájemce o duelové zápasy týmů, bude na jaře vytvořena Head-to-Head League LB. Pokud máte zájem, pište již nyní na email >> fantasyliga@volny.cz, na jaře vám zašleme automatický vstupní kód.


Nejlepší SESTAVU KOLA v Lize bláznů připravil Lukáš Veselý pro svůj tým lupen stars 76 FPL, parádních 94 bodů. 

sespl_3k_2024.25.jpg


ŽEBŘÍČEK KOUČŮ

V nezměněném formátu pokračuje herní skupina LIGA BLÁZNŮ o nejlepšího kouče sezóny. V této skupině zůstali automaticky všichni loňští účastníci, kteří aktivovali svůj tým a udělali sestavu. Ten kdo zde není, může se kdykoliv v průběhu sezóny přihlásit po zakliknutí následného odkazu >> automaticky vstoupit

Po druhém kole zůstala herní skupina ve stejném složení, nikdo z nových hráčů se nepřidal, je zde hodnoceno celkem 83 koučů. Níže jsou tabulky TOP 10 kola a TOP 10 celkového pořadí, kompletní pořadí všech koučů a ŽEBŘÍČEK Ligy bláznů naleznete >> ZDE. Průměr v tomto kole činil v Lize bláznů 66 bodů/kouč.

top-10_po3k.jpg

(pirates)