Jdi na obsah Jdi na menu

Liga bláznů po 7. kole FPL

VII. ročník Ligy bláznů, kde v hlavní soutěži se v žebříčku bojuje o nejlepšího kouče sezóny. V duelových soutěžích  "Head-to-Head" se hraje o týmový titul mistra ligy, postupy, sestupy (konečné tabulky a reporty z předešlých odehraných ročníků najdete >> zde).

pl_2024_titweb.jpg  

Struktura a systém soutěží "Head-to-Head" je následující:

- 1.LB PREMIER LEAGUE (soutěž pro 30 účastníků, po sezóně týmy umístěné dále od 25. místa sestupují do 2. ligy). Je zde 23 účastníků z loňska + 6 postupujících týmů z 2. ligy + virtuální soupeř AVERAGE, jehož výkonnost se řídí průměrem kola.
- 2.LB CHAMPIONSCHIP A (soutěž pro 18 účastníků, po sezóně 3 nejlepší týmy postupují do 1. ligy)
- 2.LB CHAMPIONSCHIP B (soutěž pro 16 účastníků, po sezóně 3 nejlepší týmy postupují do 1. ligy)
 
UPOZORNĚNÍ: zmiňované soutěže se uzavřely startem Premier League, do rozehraných soutěží již nelze vstoupit. Pro nové zájemce o duelové zápasy týmů je již vytvořena nová skupina 3.LB LEAGUE ONE, které odstartuje 18. kolem. Pokud máte zájem, hlásit se můžete již nyní. Napište na email >> fantasyliga@volny.cz, bude vám zaslán automatický vstupní kód.

TABULKY A VÝSLEDKY DUELŮ 

- V 1.LB PREMIER LEAGUE Tomket21 opět prohrál. Prohrál i FM City, přesto se probojoval do čela tabulky. Této situace využil jako jediný Change Name a s vedoucí dvojicí bodově srovnal krok. Výsledky duelů z 7. kola >> ZDE, rozlosování zápasů pro příští kolo >> ZDE.

 - V 2.LB CHAMPIONSCHIP A se na výsluní nadále vyhřívají Koktaví Krtci FC s tříbodovým náskokem před dvojicí Dycky Most a FC Vohajsov, kteří odsunuli tým Premier z Vršovic z druhé pozice. Výsledky duelů z 7. kola >> ZDE, rozlosování zápasů pro příští kolo >> ZDE

- V 2.LB CHAMPIONSCHIP B se poprvé bodově zasekl Jedeme, přesto zůstává na první pozici. Situaci využil jak Bystrc Millwall FC, tak Keďul. Všichni tři mají nyní stejně bodů. Výsledky duelů z 7. kola >> ZDE, rozlosování zápasů pro příští kolo >> ZDE

7k_tab_2024.25.jpg


Nejlepší SESTAVU KOLA v Lize bláznů připravil Erich Erza pro svůj tým Erza team, který zatím nehraje žádnou Head-to-Head League LB a tak nepřipravil nikoho o tři body do tabulky ...

sespl_7k_2024.25.jpg


ŽEBŘÍČEK KOUČŮ

V nezměněném formátu pokračuje hlavní herní skupina LIGA BLÁZNŮ o nejlepšího kouče sezóny. V této skupině zůstali automaticky všichni loňští účastníci, kteří aktivovali svůj tým a udělali sestavu. Po sedmém kole je zde hodnoceno celkem 85 koučů. 

Ten kdo zde není, může se kdykoliv v průběhu sezóny přihlásit po "zakliknutí" následného odkazu >> automaticky vstoupit

Níže jsou tabulky TOP 10 aktuálního kola a TOP 10 celkového pořadí. Kompletní pořadí všech koučů a ŽEBŘÍČEK Ligy bláznů naleznete >> ZDE. Průměr v tomto kole činil v Lize bláznů 49 bodů/kouč.

top-10_po7k.jpg

(pirates)