Jdi na obsah Jdi na menu

Přihlášení do anglické fantasy 2024/2025

Zdravíme všechny zájemce o účast v anglické soutěži LIGA BLÁZNŮ. Hrajeme již VII. ročník, ale teprve druhý na originálu fantasy.premierleague.com. Přehled všech odehraných ročníků >> ZDE

V hlavní skupině Ligy bláznů na FPL bylo loni cca 80 hráčů, doufáme že to rozjedeme v tomto počtu i letos. V této soutěži hrajeme o nejlepšího kouče sezóny dle bodového žebříčku. Hrajeme ale též duely v 30-ti členných skupinách s postupy, sestupy atd.

pl_2024_titweb.jpg


Do hlavní "free" soutěže LIGA BLÁZNŮ se můžete přihlásit kdokoliv a kdykoliv i v průběhu ročníku (ten kdo hrál loni a obnoví si tým, přihlašovat se nemusí, je automaticky přihlášen. Do soutěží Head-to-Head tj. 1 a 2. Liga bláznů, kde se budou hrát duely to je jinak. Musíte se přihlásit nejpozději do zahájení 1. kola Premier League (pak je to již zablokováno).

fantasypl_2.jpg

Pozvánka a vstup do hlavní skupiny LIGA BLÁZNŮ, která je otevřená jako free liga, se hodnotí jen jako žebříček koučů. Průběžné pořadí a nejlepších TOP 10 koučů, budeme zveřejňovat každé kolo. Odkaz pro vstup je na tomto >> ODKAZU.

Pokud vám to nepůjde, můžete zkopírovat a vložit níže uvedený text >>: https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/7708ui.

KÓD LIGY pro vstup je: 7708ui


PREMIER LEAGUE začíná 16.8. 2024, soutěže a ligy v Lize bláznů pro sezónu 2024/25 s obsazením dle loňského umístění jsou připraveny. Struktura duelových soutěží v Lize bláznů je stejná jako loni:

- 1.LB PREMIER LEAGUE (Head-to-Head League s duely týmů pro 30 účastníků dle umístění loňského ročníku)

- 2.LB CHAMPIONSCHIP A + 2.LB CHAMPIONSCHIP B (Head-to-Head League s duely týmů pro 2x 30 účastníků dle umístění loňského ročníku). Soutěže 2. ligy se budou doplňovat, pokud máte zájem se přidat, napište nám na email fantasyliga@volny.cz

SEZNAM účastníků s právem účasti dle umístění v loňském ročníku:

obsazeni-2024_25.jpg

UPOZORNĚNÍ: soutěže Head-to-Head se automaticky neobnovují jako hlavní free soutěž. Účastníci, kteří hráli loni, se musí znovu do příslušné soutěže přihlásit !!!

Týmy do 2. ligy na maximální počet 30 účastníků budeme doplňovat novými zájemci stylem, kdo nám dříve napíše. Jelikož loni, se někteří koučové omylem přihlásili do jiných soutěží "Head-to-Head" než měli a bylo to bohužel nevratné, tak nechceme aby se to opakovalo. Letos nezveřejňujeme veřejně kódy pro vstup do jednotlivých soutěží. Je zveřejněn pouze seznam, kdo kam patří ...

Kódy pro vstup budeme zainteresovaným koučům a jejich týmům zasílat pouze do soukromé zprávy přes facebook, nebo na email. Pár nových koučů už si psalo na email: fantasyliga@volny.cz, počítáme s vámi, kódy zašleme.

Spoléháme na vaší aktivitu že se ozvete, snad to sobotního odpoledne všechno stihneme.  

 Děkujeme za spolupráci

(pirates + OCHD)